Roligt med photoshop



Snyggt va?! Romantisk bild med rosor och spets.... Fråga mig inte hur man gör för det har jag nog troligen ingen aning om för allt jag lärde mig av Bengan har jag glömt...eller inte allt men allt för mycket. Man måste hålla på hela tiden med detta med foto för att man ska komma ihåg, det är väldigt mycket och svårt - men otroligt roligt. 

Idag har jag vilat, dammsugit, varit ute och matat fåglarna samt letat efter Mochas rymningsställe. Mocha har nog druckit RedBull och fått vingar för det finns inga spår av henne...jättekonstigt...i snö skulle det väl synas var hon landat om hon hoppat eller gått ut någonstans men inget!! INGET!! Inte någonstans finns det ett spår, bara några spår av en hund som kommit hoppat in och sedan försvunnit igen...ingen tillbaka gång utan de bara upphör! Detta verkar förbli ett mysterium som inte ens jag kan lösa trotts alla deckare jag sett på tv.
Hon var senast i morse på framsidan!! Där stod hon vid grinden och viftade på sin lilla svans när jag ropade och ropade där på baksidan...Sally skvallrade då på henne- Hon är där skrek den lilla svarta och pekade med hela kroppen.

Persiljan har snöat över så det fick bli basilika i persiljesåsen till Isterbanden, inte det samma men vad ska man göra. 
Ut och gräva i snön efter persilja kändes inte så lockande. Det blev väl rätt gott ändå fast jag hade ingen lust att äta så Rolf fick till matlådan i stället. Jag är nervös för att jag ska till sjukhuset i morgon, för att få mitt stärkande dropp och sedan är det dags för hormonsprutan igen, det har redan gått 3 månader sedan sist.  
Jag ska få åka med Kristina in, så skönt att jag hittills lyckats slippa den vanliga "snusktaxin" och med det menar jag inte att det är snuskiga taxibilar utan jag tänker på vad jag hört av olika taxichaufförer om hur de tvingas köra bajsiga och kissiga personer efter en dag på sjukhuset. I Stockholm såg vi hur de tvingade en äldre herre att sitta på ett sätesskydd....han var inte glad och man kan ju förstå honom men lika mycket taxi ägaren som säkert har varit med om det jag just skrivit. Men att tvingas sitta på ett sånt underlägg för att man är gammal kan ju också kännas kränkande, skulle jag tycka i alla fall....

Nu ska jag nog ta och sätta på kaffebryggaren, det är konstigt att man kan vara sugen på kaffe fast matlusten inte finns....

Måste bara skriva att det var inte sådant här "klabb"  som Bengan lärde mig utan riktiga bra saker som man gör med foton, inte denna typen av lekstugesaker. Men det är roligt att leka lite ibland!

Kommentarer
Postat av: Marie

JOBB SÖKES:

Jag är en avundsjuk tjej i mina bästa år (47) som söker arbete som kennelflicka, förste gullare och hjälpreda...hmmm!!??...kennelkvinna menar jag...skämt åsido ler

LYCKA nu TILL!!! och håller tummarna hårt för att du orkar genomföra det här. Intressant kombination, i min smak. Kan bli väldigt bra vovvsingar =)

Nu tittar solen fram här en stund och framkallar vårkänslor och framför mig har jag din vackra bukett....så dagen är räddad =)

Var nu rädd om dig! du tappra kvinna!!

kram Marie

Ps bra att det inte visade något på röntgen Ds

2009-02-17 @ 11:18:01
Postat av: Carina

Hej!

Jag tycker du är jätteduktig! Själv gör jag ingenting mer än att gå ut med hundarna. Dom går ännu i koppel för säkerhets skull. Stella har blivit en riktig surkärring! Så fort vi möter en annan hund blir hon vansinnig och skäller argt och skall fram till den. Det är inte lätt att hålla fyra hundar som drar allt vad dom kan. Särskilt nu när det är kallt. Jag har vid ett flertal tillfällen gjort en resa stående på hälarna. Kan det vara att hon är så sur för att hon är dräktig? Eller är det för tidigt? Det märks även inne, hon morrar bara hon ser Semlan. Mot oss och andra människor är hon jättegullig. Och det är ju tur det.

Lycka till på lasarettet!

Kramisar!

2009-02-17 @ 12:45:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback