Ny rapport från sjukhuset

Fortfarande har jag vätska kvar så nu ska jag på skiktröntgen. Sen hoppas de kunna lägga in ett nytt tjockt drän för att få bort det sista och sen sprutar de en kemikalie i lungsäcken som retar och får till en kraftig infektion som gör att det sker en sammanväxning/ärrbildning. Sen drar de bort dränet och jag har förhoppningsvis blivit fri från febern som jag kommer att få. Där ska sen inte kunna bildas vatten. Sen vill jag åka hem!

Ja sen var mötet med onkologläkaren som väntat inte positivt. Något har börjat hända, vilket vattnet i lungorna är ett tecken på. Sen har de hittat förändringar i buken på flera ställen bland annat på urinledaren. Det betyder i nuläget att de ska ändra hormonvariant och funderar på cellgifter. Jag får ta en sak i taget, tror inte riktigt jag orkar ta in vad det kan betyda. Ibland är det skönt att få hålla saker och ting ifrån sig, kanske inte blunda men ha typ "suddiga" glasögon ;-)

Nu hoppas jag få ordning på lungan så jag kan få komma HEM!

(dikterat via ombud då det är lite för ansträngande att svara på alla snälla sms som ni gärna får skicka men som jag inte orkar svara på)

Kommentarer
Postat av: Tina/ Kattis

Säger bara j---vla skit att det skulle blomma ut mera av cancern!! Jag är rörd vid tårar och i hjärtat!!! Tårarna rinner längs kinderna och jag tänker på Er- HELA familjen med respektive som Lina med sin sambo och Maja med sin sambo och Rolf, den trogne klippan vid Din sida!! Jag tänker på Er i massor!! Vad Ni går igenom nu och vad som skall hända här näst!



Massor med kramar till Er- hela familjen Jacobsson!! Ord räcker inte till i sådana här situationer endast kramar och omtanke!



Tina/Kattis

Postat av: Fam Sellgren

En stor kram från oss & en dregglig puss från Elsan. Hoppas du snart får komma hem igen.



2009-08-17 @ 22:48:21
Postat av: Marie Lu

Vad ska man säga...smådjävlarna eller stordjävlarna tror jag faktiskt att jag ska kalla dom hädanefter... dom är riktiga skithögar!!!

Hoppas innerligt att dom behandlingar du nu får blir så lindriga som möjligt för dig och att du snart får komma hem.

Visst är han söt vår lilla Jerry! Han skulle vara perfekt i din säng nu :) han är nämligen den goaste, kramigaste vovven jag haft i min ägo. Han älskar att kramas och är helt underbart mysig så han skulle passa perfekt hos :)

Tänker på dig och ge inte upp tappra kvinna....många hjärte-kramar från ett nästan höstligt, blåsigt Eskilstuna/ Marie

2009-08-18 @ 17:23:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback