Med ett glittrande hav

Ligger i sängen kopplad till en bärbar portföljstor plastlåda med 8 meter lång sugslang. Sen går en slang till min lunga från lådan som innehåller nån liter, sen har jag ett smalare drän med en påse med nästan en liter.  Med detta bagage kan jag ta mig mellan säng och toa. Sen kan jag motionera mellan sängen och garderoben. 

Igår bäddade jag och städade lite. Sen kom Susanne med flera flaskor gott vatten, sjukhusvattnet är jätteäckligt! Man får saft och det slisket blir man trött på! Hon hade även med sig ekologiska tomater och en godisask.

När jag sov en stund på eftermiddagen så väckte de mig vid tre-tiden . NU är klockan 18 och jag har äntligen fått komma in till mitt nya rum! Så nu ligger jag här med nytt dränage och tittar ut på det glittrande havet! Har jag lite tur nu så kan de börja limma imorgon, hoppas kan man ju alltid! Solen ligger nu lågt och det är jättevackert, alltid nått...

Kommentarer
Postat av: Siv Ödlund

Hoppas att detta med lungan ordnar till sig så att du snart får komma hem igen. Läste även Pernillas inlägg på valpbloggen. Valparna ser härliga ut.



Kram från Siv!

Postat av: Barbro

Tänker på dig!

Kramar från Barbro

2009-08-25 @ 20:23:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback