Trött

Ja så var denna utställningshelg över för i år. Sent men det kom ändå en hel del hundar till ön och vädergudarna var otroligt snälla som höll en stor sol över ön i stort sett 2 dagar.  Efter en vecka fylld av hemska kraftiga regnskurar kunde man vänta sig vad som men som sagt det var riktigt varmt och skönt. Vi fick träffa många av våra vänner från både ön och fastlandet. Det går bara så fort och man hinner inte umgås så mycket som man skulle vilja med alla. Mycket har man att prata om och när man som jag glömmer allt jag hör behöver man höra saker många gånger för att det ska fastna...sedan vet jag inte vem som sagt vad...lite jobbigt faktiskt.


Idag är jag väldigt trött och har inte gjort nästan något. Dessutom har jag fått strålningskador i ljumsken som gjort att jag har väldigt ont där. Har nu läst på och det ska behandlas som en mycket svår solskada på huden =jag har tagit fram både aloespray och gel så nu växlar jag med dessa och det både känns och ser redan bättre ut så det är nog rätt metod. Förvånade att det kan komma efter 3 veckor...det trodde man skulle komma direkt efter men så är det tydligen inte.


Just nu har vi elektrikern här som ska koppla igång slingorna i golvet på toaletten och så även handdukstorken...tror jag eller är det rörmokaren...eller krävs det båda kanske... Jag kom just på att jag vill ha dimmer på lamporna i stora rummet också...men det är JÄTTE DYRT säger de båda i kör...(elektrikern och min kära man)...men det skiter jag i för jag vill ha det och så hemskt dyrt kan det väl inte vara för det har ju de flesta idag.

Varför ska allt vara så himla dyrt...suck, men vissa saker kan ju vara värda det.

Tydligen finns det olika kvalitet och olika sätt att bygga in dem, det är det som gör prisskillnaden. De som han(våran elektriker) har kostar tydligen mycket mer men det finns billiga på "konsum" också som många sätter in... hm...vi får väl se vilken variant det blir här då!


Nu är det dags för kaffe och våffla!


Grattis till alla er som hade framgångar med era vackra trevliga hundar i helgen!


Ett extra grattis till Kat...Tina med Arne som blev BIM i springerringen i lördags och även fick sitt första cert. Det gick även väldigt bra för våra vänner Carina och Rolf som har vackra snälla Stella från oss och som också har två Stabyhound -Frallan och lilla Semlan som redan hade blivit 8 månader...var tar tiden vägen...jag som trodde hon var valp ännu...eller det är hon ju 1 månad till men jag menar RIKTIG valp...hon hade även löpt och då är man ju stor tjej. Hur som helst så blev hon BIR valp i 2 dagar och storasyster Frallan blev BIR-vuxen på lördagen.

Det gick ju faktiskt bra för lilla Honey också som blev 5 bästa tik i går, så grattis till Marie och Ingemar också. Sedan säger vi grattis till ALLA er andra som fick 1 or och hp mm. Allt är värt att fira och glädjas åt! Man vill ju upp i toppen men där kan bara en vara. En åt gången så tänk positivt, nästa gång kanske det är din tur.


Vi träffade också en snygg och trevlig springerhane... Stella tyckte han skulle låta bli hennes rumpa men det kanske hon inte tycker om vi träffar honom om ett halvår ...hoppas jag i alla fall...om i fall att...det är mycket som ska fungera för att det ska bli av. Nu tycker jag i alla fall det är roligt att planera lite för en framtid även om det inte får bli allt för långt fram...men lite lagom så känns det bra. Döden känns långt borta även om värken är värre än någonsin men det är ju inte så konstigt efter strålningen och så nu en intensiv helg.


NU KAFFE!!!


Kommentarer
Postat av: Marie Helenius

Tusen tack för senast, god mat & trevligt att äntligen träffas! Rally-Sally fick visst möta sin "överman" denna gång. Energi saknas inte, men Sally "kommer nog ikapp" snart;-)

Längtar redan tillbaka till ön, Gotland "Fårever"!



Många kramar Marie, Simon, Holly, Lexie & Punkcockern Nova;-)



Postat av: Mickan

Tack desamma för helgen UB, det är kul att vara med och du vet att jag alltid ställer upp! Bara att höra av dig om det skulle vara något du behöver ha hjälp med eller vad som. Kram Mickan

2008-09-02 @ 13:02:07
URL: http://dottern.blogg.se/
Postat av: Ann Lundin

Hej Ulla-Britta!

Jag blev nyfiken på vilken snygg och trevlig springer-hane du träffade på Öland eftersom jag nu letar med ljus och lykta efter ny hane till Trixa.

Sköt om dig, hälsar Ann!

2008-09-02 @ 17:47:01
Postat av: Tina

Hejsan Ulla-Britta!



Sitter här och tänker på den underbara helgen vi hade med Er på Gotland!! Som jag sa tidigare så kom jag till Gotland för att få träffa dig o Rolf och för att få ha en egen semester med min kära sambo:) Vi hade en oförglömlig helg med ett underbart hus och vi gick ju till stranden,ofta skratt om jag så skulle krypa ha ha haaaa

Väl hemma blev jag genast mamma på nytt efter en romans på Gotland:)



Min minsta dotter hade drabbats av utslag på kroppen och var rejält förkyld, dessutom så klia det i håret. Vi gick upp 6 på måndags morgon eftersom hon skulle i skolan, men det blev duschen istället för avlusning, hon hade löss i håret blääääää

Men utlagen vill inte ge med sig, så antingen är det vattkoppor eller scharlakansfeber med utslag. Hon har ju utslagen nu som kliar och ser små och lite vätskefyllda ut, men nu är det så att hon haft vattkoppor tidigare, så jag vet inte. Ringde och fråga Husläkarmottagningen och sjukvårdsrådgivningen, men då sam avvakta så jag har gjort detta, men utslagen finns kvar och det blir inte mer eller mindre,tyvärr.

Tillråga på allt så har vår dator gått sönder igen, så jag får låna min sons, men kan inte föra över bilder eller uppdatera hemsida!!!!!



Varför skall vardagen bli så här när vi hade det så underbart på Gotland:)

En datakille skall titta på datorn i helgen och sedan får vi se om det blir 2-3 veckor innan jag får tillbaka datorn, för den här killen är bra, men han har ett annat jobb och gör datorerna bara som hobby och på sidan om, så då får man snällt vänta. Blää!!!!!



Tack för orden i gästboken, dom värmde!!!!

Vi är så roliga ihop, du och jag:) Vi skulle inte köpa något till varandra o ändå så gör vi det ändå:) Koppen är helt underbar!!!!



Tusen kramar till Dig o Rolf

från oss som längtr så att fåå komma tillbaka till ön och njuta av stugan,vattnet,stranden och Ert umgänge!!!

/Tina o Tomas

2008-09-05 @ 11:12:50
URL: http://www.lordcaalveerts.com
Postat av: Marianne Clémentz

Fy då vad trist att få ont så där långt efteråt men bra att du har hittat bra medel.

Det är klart du ska ha dimmer, kolla runt lite så kanske ni kan hitta någon som inte är svindyr. Men det är ju så att det mesta drar iväg när man ska ha nytt. Det märkte vi när vi skulle renovera här innan vi flyttade för drygt två år sedan nu. Synd att Nemo inte får bli pappa igen men jag är jätte glad att han fick till några valpar i alla fall och hoppas verkligen att hans allergi inte har gått i arv. Nu ska jag se på VM:kvalet i fotboll!

2008-09-06 @ 18:46:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback