Segt

En lika seg dag som de senaste. Vet inte om mina piller räcker till riktigt ändå, men det kanske blir bättre...hoppas det. Idag har jag bra pratat i telefonen förutom medan jag tvättade håret med en liten Sally bredvid mig som tyckte det var jättekul och konstigt. Hon stod med tassarna på badkarskanten och skällde hela tiden. Hon har inte vett om att akta sig för "duschställen" som alla de andra hundarna. De sätter inte sina tassar frivilligt innanför dörren varken uppe eller nere. Bonnie har legat vid mina fötter några gånger när jag mått riktigt dåligt men annars får vi gärna klara oss själva i dessa rum!

Idag var jag inte sugen på någon mat men åt lite spagetti med bregott och lite salt på och det var gott. Sedan har jag ätit godis...och cocosboll till kaffet. Tänk att godis kan vara så gott, man borde kunna bli lika sugen på mat...undrar varför det är så. Det var en sköterska som sa att strålingen kan göra att man får en lite konstig smak. Jag känner mig som när jag var gravid, saker smakar konstigt och ibland giftiga! Men vad det beror på vet vi inte riktigt säkert, spelar väl inte så stor roll heller.

Nu ska jag släcka ner här och natta hundarn. Lillan ligger själv i köket och hon har redan fått kex som är nattgodiset. Nu ska jag ta min nya ljudbok och åka upp i min fina hiss. Gud vilken tur jag har den annars hade jag inte kunnat bo uppe längre. Hoppas alla får en skön natt och en bra dag i morgon -onsdag- Jag ska nog få besök i morgon mot kvällen så det blir nog en bra dag kan jag tro och hoppas! Natti, natt !

Om ni inte kan sova så kan ni gärna lyssna på Karlavagnen! Ett program som innehåller lite av varje beroende på vilket ämne och vilka människor som ringer in för att berätta om saker i livet. Trodde det var ett pensionärsprogram men det är riktigt små barn och många ungdomar som lyssnar...så där fick jag som inte ville känna mig gammal.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback