Äppel, päppel...


Jag har inte kunnat äta äpplen på 40 år och så i går när jag skulle skala några för att göra en äppelpaj till Rolf kunde jag inte låta bli att provsmaka lite på ett... Det kliade nämligen inte i ögonen som det brukar göra när jag skalar ett äpple. Kan ni tänka er det kändes inget...jag tog en bit till och en till...ingen reaktion. Till slut hade jag nog knaprat i mig ett helt äpple och gick för att meddela Rolf den glada nyheten. Då säger han -Du är inte klok, ska vi till Akuten nu igen??

Nej, nej det ska vi inte. Jag ska äta äppelpaj sen och det gjorde jag också! Det var så gott, en stor portion...och jag fick nästan lite panik när jag kom på att det kanske hade varit klokare att bara smaka lite....inte ett helt lass på en gång. Men det gick jättebra och jag var så glad. 

Ja nu är jag tillbaka på jorden igen...ja, jag kan fortfarande äta våra äpplen men jag läste att det kan bli så med STIGANDE ÅLDER...och hur roligt lät det då! Nu är jag GAMMAL också...det är väl beviset med äpplena antar jag.




Jag får väl njuta av mina UNGA blommor och jag måste ju ändå säga att det är värt att vara "gammal" om man kan få äta ett äpple lite då och då för det är jäkligt gott.

Kommentarer
Postat av: Tina

Du är rolig du Ulla-Britta!!

Detta får mig faktisk att le och dra på smilbandet ler

Faktiskt så tänker man inte så långt när det för en gång skull fungerar med något som man inte kunna förut skratt

Stackars Rolf!!! Du får tänka på honom också Ulla-Britta ler

Hoppas du fick njuta av ditt äpple fullt ut!

Inte bara tänka en tugga till och en tugga till.....ler



Dina hemgjorda korgar i cement som Du har gjort själv är så otroligt snygga och jag såg ju dom live hemma hos Dig! Har Du hunnit redan att planera om i krukorna med höstfint! Jisse, undrar vem som är gammal här, du eller jag skratt

Jag har inte hunnit ännu, men i vår almanacka står det höststädning i helgen och jag har inte skrivit detta, så det får visa sig vad det blir till helgen.

Kram Tina

Postat av: Tina

Felskrivit igen! Gud vad trött jag blir på mig själv!!!!

Inte planera, utan jag menar förståss plantera och inget annat!!!

Du har ju varit så duktig och snabb på att plantera om och gjort höst fint! Så vackert!



Kram Tina

2008-09-30 @ 08:00:10
Postat av: Mariell

HEJ!

underbart att du kan äta äpplen! det är bra att vara gammal, det är ju samma sak som att vara vis inte sant?

Kramar från en ung och ovis... ;)

2008-10-05 @ 12:27:50
URL: http://marielldahlstom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback