Höst på riktigt

Idag har det regnat nästan hela dagen. Vissa stackare har väl varit på marknad idag och som tur var det lite bättre på eftermiddagen men nu ösregnar det igen. Men jag städar och plockar lite här och där...torka golv...ganska meningslös när det regnar och Sally älskar att gräva...tänk er själva hur fint det blir.

Blev glatt överraskad idag! Årets första tomte har anlänt...lite tidigt men ack så söt han är eller så kanske man inte får säga om en liten skäggig varelse...att han är söt alltså! Skit samma han har inte så stora möjligheter att invända.



Tack Susanne!!

En av "mina" sköterskor på onkologen ringde idag och hade fått syn på att jag skulle vara tvungen att åka till stan 2 dagar i rad nästa vecka- det fixade hon till så nu blir det bara en och tyvärr inte på fredagen som jag skulle vilja. Men å andra sidan finns det ju inget som hindrar att Susanne och jag åker till stan en fredag utan sjukhusbesök, kunde ju vara roligt som omväxling och då kan jag orka lite mer....shopping!

Förlåt alla som fyllt år och som jag glömt bort (Kitty, Pernilla...)..fast ni finns i almanackan...fattar inte att jag är så blind. Fast jag tittar i den varje dag, nästan i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Pernilla Å

Gissa om jag är avundsjuk nu? Jag har en likadan gubbe men en Vette (?). Grå luva alltså. Jag är och fingrar på en större variant men röd luva men är alltid för snål. Ska börja tova själv (eller hur) och göra en egen....när jag får lite tid över.



Du glömde inte alls min födelsedag. Det kom ju ett grattis sms 23.57. Jag sov i och för sig, men det räknas. Kram på dej.

/P

Postat av: Kitty

Hehe det är lugnt ;) Jag vet att du tänker på oss iaf :) Och det är det som räknas! Massa kramar på dig! Och vilken omstänksam syrra! Sån ska jag bli! :-)

2008-10-02 @ 19:34:09
URL: http://vovventexas.blogg.se/
Postat av: Lisen

Hej alla ö-bor

hoppas vädret är bättre hos er än här i Skåneland, vilket regn hujedamej.

Här väntar vi på moppebebisar, 63 dygn i dag håll nu tummar och tår för att dom små snart behagar komma.

Kram Lisen

2008-10-05 @ 10:04:09
Postat av: Siv Ödlund

Ja, det var ett förfärligt väder på torgdagens förmiddag. Stod själv och sålde lotter och hembakt för Gotlands Hundungdom då.



I går (söndag 5/10) var vi på fastlandet och gjorde inköp (hemma på prov just nu). Ska skicka bild på henne vid tillfälle.



Kram från Siv!

2008-10-06 @ 09:41:08
URL: http://www.lillhagnas.se
Postat av: Anonym

Jag har ockås en grå vätte som vaktar huset på Gotland åt

2008-10-08 @ 19:14:24
Postat av: Marianne Clémentz

Jag har ockås en grå vätte som vaktar huset på Gotland åt oss när vi inte är där. Hur pålitlig som helst. Usch vad mörkt det är nu på kvällarna när man ska ut och motionera med vovven. Känns inte lika kul, törs inte gå precis där jag brukar utan får hålla mig bland husen och det tycker nog inte Nemo är lika skojsigt men han får väl stå ut han med.

2008-10-08 @ 19:17:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback