EFTERLYSNING

Hej och hallå! Har någon som lånat cd-bok av mig fått kvar en skiva hos sig?? Det fattas en ur boken

                                                                             ELDSDANSEN av Helena Tursten


Skivan är vit och det är cd nr 1.
Hoppas, hoppas att någon hittar den. Kanske suttit kvar i någon "spelare" och på det sättet hamnat i en anna ljudbok.... Ni som vet att ni lånat av mig kan väl kolla i de som ni har hemme just nu, både egna och andras!  Tacksam om ni hjälper mig leta.


Nu ska jag lägga mig och lyssna på en annan bok och sedan äta äppelpaj när jag vaknat ur min eftermiddaslur. Det blåser rätt ordentligt ute. Rolf är på jakt träning och jag har letat skiva samtidigt som jag pratat med Maja i telefonen. Sedan får jag rapporter från GKK lilla utställning idag, där Pernillas trevliga hane Puma blivit BIR och lilla Stella BIM. Håller nu tummarna för gruppfinalen där Puma ska in om en stund...men det finns en väldigt fin cockerhane som är svår att slå...vi får väl höra senare idag. NU SOVA...eller i alla fall vila med ljudboken!

Kommentarer
Postat av: Lisen

Hejsan därnere på ön, tänker på er och hoppas allt är något så när i höstrusket.

Här sitter vi i valplådan med 6 dagar gamla greven och grevinnan av knickarp, jaja om det nu blir dom namnen är väl inte riktigt bestämt, goa är dom och gud så trött jag varit, MOPS är nog en av världens svåraste raser att föda opp, hoppas nu bara att allt håller och inga otrevliga överraskningar dyker opp.

KRAMEN PÅ ER

Postat av: Pernilla

Någon CD-skiva har jag aldrig lånat av dej men hoppas att någon hittar den.

Puma fick en Hp-rosett igår och idag har jag gett mig själv en. Jag klarade ju av hela utställningskalaset även om jag höll på att backa ur på morgonen. BIR-springern (Puma) fick inte ens en blick i gruppfinalen utan domarna, två stycken, tog ut en Flat som senare blev BIS.

/P

2008-10-12 @ 10:24:03
URL: http://pernillaochpuma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback