Ännu en gång!

Jag slipper giftet ännu en period, är det inte otroligt! De såg ingen förändrig från förra röntgen utan det som gör att jag fått så ont är hormonet i sprutan tillsammans med tabletterna som jag också äter. Jag var så nervös att jag trodde jag skulle kräkas...och Rolf som hittills inte brukat vara så nervös hade också smittats av mig. Det var alltså två nervvrak som kom in till läkaren. Han är så mjuk och go...en riktig jultomte fast utan skägg;-) och mage...fast jag vet inte hur han ser ut mer än att han är snäll och har snälla ögon. Sedan blir han ännu snällare när han säger bra saker. Sist jag träffade honom trodde han jag skulle ställa in mig på cellgift eftersom jag fått så ont. Men nu har han alltså kommit fram till att det inte behövs några gifter ännu. Men de har flyttat fram min nästa röntgen till om 2 månader i stället för 3 som det varit hittills mellan gångerna...eller det skulle ha varit men oftast eller alltid har det tidigarelagts. Men nu tyckte han att det skulle inte vara mer än 2 månader mellan om jag inte hade någon annan uppfattning och det tyckte vi lät bra.
De tog nya blodprover och de ska jag få svar på till veckan men det finns ingen anledning att tro annat än att de är okej för jag mår ju bra bortsett från värken.

NU mår jag väldigt bra, väldigt trött men VÄLDIGT nöjd!! Vi åkte till kondiset Norrgatt och fikade innan vi tog en sväng på nya Sko-Kanonen och Klädbutiken vägg i vägg med skobutiken. Det var inget som lockade hos någon av dem så det fick bli ICA Maxi i stället. Där inköptes lite av varje, det mesta ätbart blandannat en supergod Lingonlimpa från deras eget bageri och så deras egna Dammsugare...de är supergoda om det är någon som missat dem!

Rosabandet diskdukar och morötter! Det skulle bli rosa diskhandskar också men det fanns inte. Maja fick ett moppset från Vileda i rosa av mig så hon ska städa lite bättre...eller oftare...kanske Fredrik vill ta en svängom med den vackra moppen också ibland.Det är bra att träna armarna om man gör på rätt sätt. Men det finns kanske roligare sätt att träna på, fast det blir ju väldigt rent om man tränar ofta och mycket!

Nu är det dags för en Dammsugare utan både motor och sladd...bara gott kaffe i en mugg med skummad mjölk....medan man hör hur regnet öser ner och fyller min utsatta "orkidévattenhink".
Nu ska vi må bra i detta hus ett tag framöver, utan krockar och annat skit. Även blommorna tänkte jag skulle få det de vill ha, kalkfritt vatten!

Nu njuter vi av livet!                                                   TACK FÖR ALLT STÖD JAG FÅR!!!!

GRATTIS Lisen till dina små fina, söta "korvar" så synd att du är så långt borta annars skulle jag kommit och sniffat på dem.  Det är så synd att ni flyttat men jag förstår er och jag har ju två döttrar som också uppskattar den södraste delen av Sverige så det är nog bara att erkänna att det nog är okej även där....och uppe i norr med...tänker på Birgitta. Man vet aldrig vad livet har för överraskningar att erbjuda om man bara vågar. Vågar man aldrig prova så vet man inte vad man kunde gått miste om...eller hur man nu ska se på det.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Gud så skönt allt gått bra i dag som jag tänkt på dej.

Och goa du som orkar tänka på oss här nere och bebarna, du är ju bara för beundranvärd.

Saknar er mycket men vill ändå inte flytta hem igen, det blir för er att ta en skånetripp.

KRAM OCH HOPPAS DU SOVR KANON I NATT

2008-10-13 @ 21:35:21
Postat av: Lisen Lundström

Jaha mitt namn kom inte med typiskt, så är det när kärringarna börjar bli gamla.

Kram

2008-10-13 @ 21:37:32
Postat av: Marianne Clémentz

Åååh vad roligt att du fick så fina besked! Måste kännas underbart. Tänkte också köpa ett rosa städset, verkar roligare att moppa golven då. Blir nog ett set nästa gång jag går till ICA Maxi, bor ju bara fem minuter därifrån.Kankse man till och med kan få barnen att hjälpa till. Riktiga slöfockar är de.

2008-10-14 @ 19:17:51
Postat av: Karin Lundin

Hej!



Först och främst grattis till det braiga beskedet! Men sen vill jag bara titta in och tacka för kommentaren i min blogg kalu.blogg.se Jag skriver inte där längre men bloggar istället om mina sy- och stickprojekt. Men som sagt, vill bara titta in och säga hej från en bc-syster!



Kram från Karin

Postat av: Giggie Bengtsson

Har läst med både förskräckelse och leende de senaste veckornas händelser. Skönt att höra att du fick ett positivt och bra besked. Du är så underbar. Tack för info om rosa städhink m.m. Rosa är min färg - har t.o.m. rosa dator så nu blir det iväg och shoppa.

Kram

2008-10-16 @ 19:09:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback