Denna dag ...



Denna dag är nu snart slut eller rättare sagt det är bara soffan och tv kvar för idag. Mer än så orkar jag inte. Har nu fixat mat, diskat och varit med på tur i bilen för att fylla de ständigt urpysta däcken på rullstolen. Vi struntar i den i morgon när Pernilla ska skjutsa mig till stan. Vi ska inte på någon längre shopingtur. Kristina slipper ta sig till sjukhuset på sin lediga dag,  både jag och hon slipper tanken på smittrisk i bilen...man vet ju aldrig. Det vet man aldrig någonstans tyvärr, det finns ju de som inte är speciellt noga med sin handhygien. Läste på Kittys blogg om hur någon stått på spårvangen och torkat sin snoriga näsa rakt i handen för att sedan hålla i sig med den insmorda handen....äckligt så man kan spy men dagens verklighet.  Sjukhuset är väl egentligen en av de värsta smittställena eller vårdcentralerna, där samlas ju alla sjuklingar. Men man kan inte isoleras sig och det finns ju handsprit!!! Det borde fler använda, finns att köpa på apoteket i en liten flaska, lätt att ha i fickan eller i väskan. Jag har alltid en sådan med mig...eller hade, gav bort den, får köpa en ny i morgon. Har lite ont i huvudet, trodde det skulle bli bättre av en liten åktur och det blev inte värre i alla fall så kanske håller det på att ge med sig. Det känns inte som det är "skeletthuvudvärk" men vet inte säkert. Har tagit mer morfin för den men det hjälpte inte riktigt så kanske är det något från nerverna. I natt hade jag så fruktansvärt ont i båda benen, vaknade av att jag skrek -AJ AJ!!!! Men Rolf har inte hört något av mina väckningsförsök....konstigt. Han är nog emun mot alla mina attacker. Det var inga mardrömmar i natt utan mer att jag drömmer om olika vardagssaker och pratar högt så jag vaknar av det själv. Ropar ofta efter saker eller att andra ska göra...som vanligt med andra ord, jag kör med alla!

Ja så har vi fått en stackare som tror han är lycklig över att ha blivit president för världens mäktigaste land...typ. Undrar vad hans barn tycker, deras liv är väl slut mer eller mindre. De kommer ju inte kunna gå på toa utan att den bombkollas innan, kompisar kan de väl glömma och gå ut på stan det kommer att vara som en dröm för dem. De kan aldrig få gå utan att ha massor med säkerhetsfolk med sig. Är makten värd så mycket?? För pengarna är det nog inte...tror jag inte i alla fall utan jag tror det är makten som är så lockande. JAG ÄR PRESIDENT!! Men hur mycket har han att säga till om, är det han som bestämmer eller är han bara ett ansikte utåt. Som nu är historiskt för att han är svart och det känns så klart speciellt men hur utnyttjad är han?!


Ack ja, jag skulle inte vilja byta för allt i världen...jo  om jag fick bli frisk så skulle jag kanske kunna tänka mig byta men det finns nog ingen som skulle byta med mig. Men vem vet, jag kanske lever längre och tryggare än vad han gör. Han kommer att ha massor med hot emot sig mycket för just hans hudfärg och det är ju fruktansvärt att det fortfarande ska vara så idag.
 


Hundarna har busat och sprungit runt här värre än någonsin idag. Sally och Kinna värst men även Bonnie. Mocha tycker de är väldigt stökiga och vill helst ligga så långt ifrån som möjligt.

Susanne har sin långa dag i dag så då fick hundarna vänta tills Rolf kom och det är segt. Det han nästan bli mörk men de fick en tur i alla fall och nu sover de lugnt och skönt i soffan framför brasan. Jag ska betala en räkning och sedan ska jag också lägga mig till ro och se på ...vad vet jag inte men något finns det kanske. Måste ju försöka få en lugn natt så jag är pigg i morgon bitti och kan orka upp lite tidigare än vanligt. Har sovit i 10 tim de senaste nätterna, troligen för att jag blir så slut av allt drömmande.

Å jag fick så himla ont i axlar och armar...kunde inte förstå först men det är ju tröjorna som jag handtvättade idag som hämnas....det är nog där i från huvudvärken kommer med...kanske.


Kommentarer
Postat av: Pernilla Å

Vilka härliga bilder! Hade en plan om att jag skulle få iväg ett sms till dej om en kaffestund idag, torsdag. Men som så ofta, kommer det annat i mellan. Lika bra va väl det för du är ju inte hemma. Hoppas du fick sova inatt och att sjukhusbesöket har gått bra med eller utan handsprit.

/P

Postat av: Susanne

Visst var det på kommando hon bugade (Kinna på bilden);-) Det ska hon kunna om en vecka när vi har avslutning på kursen i utökad allmänlydnad. Oj oj vad omtyckt jag var idag när du inte var hemma när jag kom. Vi syns i morgon fredag. Kram

2008-11-06 @ 14:55:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback