Trevligt


Tina-Visst är den fortfarande fin!

Å en sån trevlig dag jag haft idag! Snälla gulliga Mariell kom och hämtade mig och så åkte vi till Barlingbo och hälsade på hos Elisabeth, Hasse, Elias och Triss(deras trevliga hund...gissa ras?!...Springer så klart). Vi var där hela eftermiddagen i deras nybyggda vackra och hus. Det har bara inte blivit av att åka dit men nu hittar jag och då kan det finnas risk för att de får fler besök.

 
Tack Mariell och godisstruten är redan uppäten!

Rolf har varit på fasanjakt med Mocha. Bonnie och Sally fick nöja sig med en vanlig pomenad idag. I går var de på en riktig långtur i Lojsta skogarna, ja inte lilla Sally hon fick bara gå en lite tur och sedan sova i bilen. Jag gjorde inget mer än var till svärmor och fikade...sedan sov jag och hörde på min roliga bok.

Nu ska vi se Bondfilm. Tänk att ha en sådan frisk vältränad kropp som de har där...men det är inte så många förunnat i verkligheten!

Jag har haft ont som vanligt i helgen, varken mer eller mindre...så då är det väl som det ska... Har sovit lite dåligt massor av hemska mardrömmar. Det är kanske så att alla mardrömmar jag har haft i natt kommer från Marie och hennes spöken...oooops....

Grattis Rune på födelsedagen! För jag tror jag såg att det är idag.... Hoppas inte du mår allt för dåligt.




Kommentarer
Postat av: Pernilla Grauning

Kom på att det var länge aedan jag skrev här, men jag tänker på dig ofta. Har lite fullt upp just nu. Måste typ ut varje helg. Barnen är ju oftast vid sin pappa då. Var på Borgen i lördags, det var riktigt kul. Fick napp!!!! Den andra är det kört med. Jag kommer förbi någon dag. Ha det bra.

2008-11-03 @ 08:01:24
Postat av: Tina

Den är jättevacker blomman!!!!



Men det Mariell gjorde och tidigare Susanne är väl för underbart att överraska dig med saker eller utflykter ler

Hoppas du har det mindre ont nu!!



Har skickat ett mail till dig också ler

Kram Tina

Postat av: Pernilla Å

Vilken underbar blomma! Titta på den innan du somnar så drömmer du vackra drömmar i stället. Har du några bullar kvar? Kommer ut någon dag om du orkar och har lust.

/P

2008-11-03 @ 12:08:59
URL: http://pernillaochpuma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback