Det fortsätter


Snön har nu fallit hela dagen och jag har skottat en gång idag. Det var på förmiddagen innan det började töa och blev tungt. Jag hade en härlig stund ute i det härliga snövädret med blossande kinder och värmen steg under jackan. Ingen risk att man fryser när man skottar och det gick faktiskt väldigt bra även idag. Klart det kändes när jag kom in och slappnade av men det var på ett positivt sätt. Jag drack kaffe...och hundarna fick ett kex, sedan var vi väldigt trötta både de och jag. Så det blev en tidigare tupplur idag och det var faktiskt bättre för nu fick jag en eftermiddag att göra lite nytta på. Det blev vattning av mina kära orikideér så nu hoppas jag de håller sig fina ett tag till. Man får väl akta dem när det blir dags för julgranen?? Har för mig att de inte gillar varandra...någon som vet får gärna berätta om det är så.

Bengan! Vad menar du för kulor....julgranskulor, kaninpluttar....marsipankulor...eller vad?? Utan krut...? Hmmm...?????????????????????????
Du får väl se till att få lite älgkött så vi kan bli bjudna om vi kommer förbi. Fast det går ju förståss väldigt bra med Räkor och Havskräftor...nästan bättre tror jag...fast nja-det är svårt att välja.

Idag skulle Birgitta kommit hit men det blåste för mycket och RadioGotland rek. att alla som inte måste skulle hålla sig hemma. Tråkigt men vi hoppas på morgondagen i stället för sedan åker hon tillbaka till norr på onsdag. Jag saknar våra turer till stan som vi gjorde lite då och då. Men Susanne och Kristina har tagit med mig ut lite i stället men de jobbar ju och då blir det inte så ofta. Kanske kan vi ta en liten tur på Hemse, de har ju faktiskt en hel del små affärer med en hel del onödiga bra och ha saker. Alltid kan man hitta något, kanske någon julklapp.

Jag ska väl säga hur jag mår idag också. Det är faktiskt så att jag mår bättre, mycket bättre faktiskt. Så även om det blivit värre så mår jag bättre - det är väl fantastiskt. Tänk vad lite mer morfin kan göra!!

Tur man kunnat njuta av snön för senast torsdag töar den bort såg vi just på väderkartan.

Ser just på Rapport om sjukhusstädning! Jag kan bara säga att det är sant det som de säger om att Stockholmssjukhusen är äckligt smutsiga. Jag har sett några sjukhus och det ena som varit okej är Södersjukhuset. Det är så äckligt och mycket beror det på att det är så nerslitet att det säkert är svårt att hålla rent. Värst tycker jag att toaletterna på Astrid Lindgrens barnsjukhus var,  vi blev tipsade om att gå dit och äta. Det stank urin så jag nästan höll på att kräkas och då var det precis nystädat. Sorgligt - vart är våra sjukhus på väg, både vad gäller okalerna och personal.

Kommentarer
Postat av: Tina

Hoppas nu inte Rolf får ryggskott efter skottningen!! Det ser alarmerande ut med hans rygg på bilden.

Ni får ta lite i taget och var rädd om varandra ler

Detta med sjukhus städningen tycker jag var äcklig!! Hos oss kan jag bara svara på att vi har först städare och sedan är vi ansvariga för var sitt rum så att det blir gjort med städningen.



Hoppas inte snön vräkte ner hos Er idag, utan att det stillade sig lite med blåsten och snön nu till kvällen. Hoppas Birgitta kan kommer över till dig imorgon!!



Kram Tina

Postat av: Pernilla Å

Vad jag blir glad över att höra att du mår.......bra. Känns lite fånigt att skriva så när vi vet att du egentligen inte mår bra. Ja men så bra det kan bli!

Visst har vi snö men korten var från "arkivet", som tidningarna brukar säga.

/P

2008-11-25 @ 11:49:49
URL: http://pernillaochpuma.blogg.se/
Postat av: Marie

Det är väl tackförnämligt att det finns mediciner...skönt att du mår bättre =)

För några år sedan hade vi en snöslunga. Bekvämt och bra. Mannen han väntade och väntade och väntade på all den där metervisa snön som skulle komma, så att han kunde få köra med slungan =)) men vi bor ju tyvärr i området där det brukar var mest blask och slask så mannen fick mest klappa och titta på den... slungan förpassades till ny ägare. Så nu vi gör som ni...skottar manuellt =)

2008-11-25 @ 15:33:12
Postat av: Tina

Tack Birgitta och Ulla-Britta för namnsdags gratulationen!! Det värmde ler stort

Nu har jag en diagnos och behöver inte leva i ingemansland!

Idag så bjöd min äldsta dotter Cecilia mig på Subway på lunch, väldigt gott!!!

Innan dess så hjälpte jag henne att storhandla!



Vi har snöslunga och det behövs kan jag säga! Puh, annars hade vi alla fått ryggskott kan jag säga.



Tack ännu en gång och Kram till Er båda!



/Tina

2008-11-25 @ 15:45:57
URL: http://lordcaalveerts.blogg.se/
Postat av: Bengan

Kulorna tjänar man på jobbet!

Blykulorna tar man till skogen.



Nu kom AL hem efter kvällens kalla promenad.



Ta det lugnt med skottningen - det är snart vår.



Kramar från oss alla

2008-11-25 @ 19:51:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback