Mycket att göra

Oj oj va jag har mycket att göra...men det blir inte mycket gjort...?? Konstigt, konstigt men jag förstår inte att tiden bara försvinner. Jag är nog lite frånvarande ibland, orkar inte riktigt ta in det runt omkring fast jag så gärna vill. Inte klarar jag att laga mat med folk i köket...prata och fixa saker samtidigt skulle väl alla kunna klara...men inte jag!
Nu har jag bra hjälp av 3 damer så jag skulle inte behöva göra så mycket men man vill ju försöka vara så "normal" som vanligt och det funkar rätt bra utom för vissa saker då....fisken blev klar före potatisen och så hade jag glömt grönsakerna...osv...men det blev rätt gott i slutänden ändå men konstigt kaos blir det i huvudet.

Som sagt är det besökare här från västra Sveriges sida och 4 hundar. Snart kommer 3 trötta tjejer från Skåne med en hund till. Båten kommer in mitt i natten och jag ska försöka hålla mig vaken till de anländer tänkte jag. Susanne har varit här och hjälpt mig bada en vovve idag och i morgon tar tjejerna över både kvarvarande bad och klippningar. Jag har grundklippt och badat Bonnie så hon ska inte vara så jätte mycket kvar på ...om det nu duger. Men alla ska fixas och putsas till så det kommer nog att bli en jobbig dag i morgon med jobb från morgon till kväll. Lina och Maja ska få ledigt för att träffa farmor en stund på förmiddagen innan hon ska åka till norra delen och vara hundskötare. Vi andra ska på utställning i 2 dagar, jag med hoppas jag. Vi var och tittade på en liten trevlig tillställning som Hemse brukshundklubb har varje år.

Lägger in bilder på Pernillas duktiga barn Amanda och Sebastian som visade Klara och Casper på juniorhandligen och barn med hund. Amanda vann sin klass i hårt motstånd och Sebbe blev 2;a i sin klass och i en stor grupp.  Ja här skulle jag då lägga in bilder på barn och hundar...men nu hittar jag dem inte. Ska man skratta eller gråta..? Just nu orkar jag varken det ena eller andra och det hjälper mig inte nu i alla fall. Det får bli ett på de duktiga Klara med sina barn Casper, Stella och Thea. Alla duktiga spårare på provet som var för 2 veckor sedan. Stella var duktigast med klassvinst och hederspris...men det har jag nog redan skrutit med tror jag...glömsk som jag är. Men det skadar inte att påminna er om det eller hur!

image186

                                         Jag ska lägga in allt även er barn på hemsidan sedan efter helgen!

Nu ska jag vila lite, får väl se om jag orkar...det är en hel timme till innan de anländer...oj stackars barn! Men de får ha sovmorgon till typ 9 eller lite längre...så de överlever nog.  Får väl återkomma med rapport efter helgen för innan dess lär det nog inte bli något bloggande.

Hur mår jag då...glömde skriva det för er som brukar kolla efter det. Jo, det är rätt ok. Ont men det är ju inget nytt, lite konstiga kramper i bröst (i musklerna)och fötter-vet jag inte vad det beror på. Ska nog kolla upp det efter helgen för säkerhets skull. Annars så går det väl rätt bra, inga förkylingar och allergin är faktiskt ovanligt bra trotts att alla andra tycker det är värre än vanligt. Men som vanligt funger jag inte som jag borde eller brukar eller ska....vad som nu är rätt eller fel. I detta fall är det något som är positivet för en gångs skull. Äter så mycket piller att allergin inte får fäste, heller inte andra sjukdomar. Jag är faktiskt friskare än de flesta...eller ja, bortsett från att jag har cancer alltså!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Även om jag inte skulle orka ha huset fullt med folk så är jag väldigt avundsjuk på dej. Tänk att få ha alla dessa härligt hundmänniskor och hundar omkring sig. Hälsa alla, syns en stund på lördag.
/P

Postat av: Anonym

Grattis till utställningsframgångarna i helgen!
Roligt att Klara fick BIS-avelsgrupp på söndagen.

Kram från Siv!

2008-05-13 @ 21:40:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback