Lövet...eller bladet

Oj vad det växlar...i går orkade jag nästan inte ur sängen och idag har jag extraknäckt som hantlangare vid cementblandning och gjutit fågelbad. Vi får väl se om det blir något av det men det ser lovande ut. Det var Kristina och jag som pratat om det nu ett tag och eftersom hon var ledig idag och Mona levererade fina rabarber med stora blad så fick det bli gjutning med eller utan mig och inte gick det heller...var ska sleven vara om inte i ...cementen!

Konstig kroppen är som det växlar och jag kan väl säga att just nu hänger inte vänsterhanden med så detta blev ingen lång bloggning-sorry. Mer i morgon kanske och om ni har tur så kanske ni får se våra gjutningar!

Kommentarer
Postat av: Pernilla Å

Va driftiga Ni är.
Hoppas att det blev bra och att du är på benen idag också, trotts allt.
/P

Postat av: Carina

Vad du är duktig! Själv är jag inte hälften så sjuk, men orkar inget ändå! Jag fick köra mamma till akuten i morse, hon har så ont i magen. Nu MÅSTE hon ha morfin, fast hon mår så illa av det. Dom lade in henne på onkologen för att pröva sig fram till vad som hjälper bäst. Hon har ringt två gånger och gråtit och vill hem. Jag har varit hos henne i eftermiddag, men orkar inte sitta där hela kvällen. Samvetet gnager, men vad skall jag göra? Förmodligen tjatar hon sig hem i morgon.Den här veckan ha jag haft henne hos mig hela dagarna, hon blir så glad då. Och ÄNTLIGEN har hon gått med på at ha hemtjänst! Har varit i Stockholm i 5 dagar. Skönt! Sonen fyllde 30 och barnbarnet 3 år. Stella låg framför ytterdörren hela tiden och längtade efter matte! Hon är underbar! Hoppas du får vara pigg nu ett tag!
Kramar!

2008-05-24 @ 16:28:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback