Dags igen eller ....

Ja tyvärr finns det nog ingen större chans till "eller" men man kan ju försöka intala sig att allt är inbillat och att det går över om man blundar... Fast jag har försökt med det också och det brukar inte fungera så länge, fast en liten stund kan vara okej. Armen och benet värker, gör det svårt att blunda men visst är det så att man hela tiden undrar om man inbillar sig allt. Men när sköterskan ringde och sa att de fått flytta fram både röntgen och läkarbesök så förstår man att det är på riktigt. Hon kollar också att allt annat är beställt -kirurgen och strålningen- så maskineriet är i gång igen.

                                                image205 "Ruggugglan"

Nu ska bara jag hålla ihop igen, igår mådde jag skit - trotts gjutning - det räckte att någon sa något snällt eller tvärtom...fast det var nog ingen som var dum...så bölade jag och det kändes som jag hade en stor klump i magen. Det var en stor "ångestklump" som satte sig ordentligt i magen, den riktigt värkte. Jag önskar att allt var som för några veckor sedan, då mådde jag så bra. Men nu de senaste veckorna har det gjort mer och mer ont.


Har jag en otrolig tur så har det inte hänt något mer i resten av kroppen. Det kan vara så att det bara är i armen det är aktivt...även om det nog är rätt otroligt att det skulle vara så men hoppet är det sista som överger människan.


Hör just en tjej på radion(Karlavagnen)som har fått 4:a nya njurar eller om det var 5 stycken och de bara stöts bort men hon är uppåt ändå. Så om hon orkar så ska väl jag också göra det. Det är viktigt att man har lite mycket...tur och att humöret kan hålla sig på någorlunda hög nivå. Sedan blir det sämre med orken att vara social, det är tyvärr så. Man vill inte riktigt vara med på samma sätt som när allt är bra. Det är alltid lättare att leva när livet är positivt. Men jag har inte på något sätt gett upp, men nu är det en seg väntan på röntgen och svaret som jag får av läkaren den 9 juni. Så ni får kanske inte läsa så mycket av mig innan dess...kanske. Ibland är det skönt att få skriva om något annat så man vet aldrig. Men just nu är huvudet bara fullt av "cancertankar", drömmer konstiga drömmar både på dagarna och nätterna. Men skriva kan ni alltid göra, även om jag är dålig på att svara...så tro inte att det är bara DU som inte får svar- det gäller alla!


Jag mår så bra av att ni bryr er!! Så tack till er alla kära vänner, önskar jag kunde ge er en kram men ni får tänka er en! Blunda och känn efter så kommer den här....


Jag har i alla fall gjort några blad till och de blev nog lite bättre nu...börjar komma på hur man ska göra. Kan verkligen rekommendera att ni gör er ett blad eller två! Gå in och sök på gjuta rabarberblad så får du upp en jättebra beskrivning. Det enda som inte står är att man ska pensla det med olja för att lätt få bort bladet.


Kommentarer
Postat av: Karin Nylander

Här kommer förhoppningsvis lite stärkande kramar från västkusten och Vessigebro!!

Kram på dig från mej!!

Karin

2008-05-30 @ 07:50:30
Postat av: Susanne

Vill skriva nått klokt och uppmuntrande, men det enda som dyker upp i mitt huvud just nu är en lång ful ramsa. och sånt tror jag inte man får skriva här. Vi hoppas på den otroliga turen och håller alla tummar och tår vi har för att det ska vara så bra det nu kan. Du vet att jag tänker på dig. KRAAAM

2008-05-30 @ 07:57:04
Postat av: Tina

Skickar tillbaka en Stor Skön Kram till Dig också för jag kände hur Din Kram värmde:)
Hoppas min Kram till Dig inte är så hård, men mer värmande!
Självklart så håller jag också tummar och tår för att detta elände skall vara begränsat.

Och Du- Ulla-Britta, man får känna skit och man får gråta och tycka att allt är förjävligt. Du har rätt att få tycka så. Det viktigaste är att vi (dina vänner) kanske någonstans runt om i Sverige kan trösta och stötta dig med kramar och värme;)
Vi som är dina vänner finns här och det vet du redan:)

Mången kramar från mig till Dig!

Postat av: Birgitta

Undrar bara hur din trädgård ser ut när jag kommer ner i slutet av augusti. Är hela gräsmattan täckt av gjutna rabarberblad?

2008-05-30 @ 08:13:50
URL: http://www.kamelens.se/blog
Postat av: Carina

Älskade lilla gumman!! Du fixar det här som du fixat allt annat!! Du är så söt, så stark, så vacker!! Tänkte på det när jag såg dig sist, hon kan väl inte vara sjuk, hon som ser så frisk ut! Jättekramar!!/Carina

2008-05-30 @ 09:46:44
Postat av: Mariell

Du är så otroligt stark och tapper! du klarar det här!
och som alla tidigare skrivit så finns vi här med värmande och stärkande kramar coh uppmuntran! vi tänker på dig och beundras av din styrka att orka fortsätta... Du har ännu mycket kvar att ge!
här kommer massor med varma och stärkande kramar från fam Dahlström/ Lundin

2008-05-30 @ 11:59:35
URL: http://marielldahlstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback