Glad och snart Påsk

Å snart är det påsk och vi ska stoppa i oss god mat och en massa godis. Jag ska kanske ta det lite försiktigare med alla onyttigheter nu när jag ska leva läng-re än jag kanske trodde häromdagen. Har märkt att byxorna blivit lite mindre på sista tiden...har nog tvättat dem för varmt, för vad skulle det annars bero på.

Vi var på middag i lördags hos Mona och Leif, fick en supergod laxpaté som jag fick receptet på. Rolf har fått i uppdrag att skaffa lax i morgon så jag kan göra denna goda rätt till påskhelgen.  Har inte orkat tänka på mat förut, innan jag var till sjukhuset så nu har jag äntligen kopplat på huvudet...eller hjärnan kanske man ska säga för ett tomt huvud går väl inte att ha någon större glädje av.

Ser fram emot att få träffa Nemo också, fast då kan vi ta det i veckan efter påskhelgen så är det lite lugnare här. Vi kommer att vara ganska många här över helgen, det ska bli så roligt  Men det blir lugnare och trevligare...kanske om vi får vara lite mer i fred...kanske behöver klippas eller så?! Om så kan vi kanske hjälpa åt eller så kallar vi in specialisten!
image133image134image135
Visst är han härlig lille Caper...lille å lille men go är han som en riktig nalle och lydig! Pernilla och han gjorde debut på lydnadsplanen i söndags. Det var hundar som slogs bredvid på platsliggningen så han reste sig upp och sedan hade han inte stannat på ställandet annars var han duktig och de lyckades i alla fall få ett pris om ej så högt men nu kan det bara bli bättre. Å vad jag älskar denna hund!!!


Blev också så lättad över dagens veterinärnytt att Toffie är frisk på lungor. hjärta och det vi var rädda för var en tumör på hennes ben var en fettknöl med ovanligt och konstigt utseende. Tänk att det finns roliga knölar som gör en glad - visst är man konstig....eller jag åtminstone.

Ser just på tv om barnmorden, fy så tragiskt och hemskt. Varför ska det behöva hända, stackars mamman som ju trotts allt överlever men utan sina små barn...2 och 3 år gamla tror jag de var....i detta läget kan jag tänka mig att hon önskar att hon också fått dö tillsammans med sina barn ...åtminstone hade jag nog tänkt så. Fy så mycket onödiga grymheter det finns i denna värld.

Måste berätta något roligt som avslutning. Gutta har lärt sig både skicka mail och sms!!! Han har skickat det till Gambia när matte och lillhusse var och hälsade på husse som är där och jobbar under vintern. Matte var så stolt över sin kära Gutta. Jag har varit med om det förut för jag fick nämligen ett mail från en liten valp förra veckan. Hon berättade att hon flyttat in i  Visby tillsammans med våran Stella, Frallan och Våfflan. Hon kallar sig själv prinsessan men verkar vara en odåga om jag får säga vad jag tycker...eller tror att de andra tycker. Hon är bara 11 veckor och rymmer under staketer, gräver sig ut och springer till både folk och hundar...inga hämningar alls. Ja, ja det blir väl hund av henne också till slut. Vi kanske kan låna Stella några dagar så hon får vila sig lite ;-) Trodde kanske jag skulle orka hälsa på denna lilla prinsessa i går men det blev badrums/duschtittningar i olika butiker och sedan var jag helt slut.


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Ni får också ha en trevlig Påsk helg. Hoppas att solen kan lysa lite på oss, det piggar alltid upp. Färg i vårt kök tål att tänkas på lite. Jag är inne i en grön vårperiod just nu så tallrikarna passar ju.
Casper är helt underbar. Ser riktigt hur det lyser arbetslust i ögonen på honom. Hoppas jag kan komma upp till ytan och anmäla mig till prov jag också. Jag har ju sådan lust, i alla fall.
/P

Postat av: Marie Nylander

Hemma hos mej har vi fukt i garderoben. Det är i alla fall det jag hävdar att det beror på när kläderna helt plötsligt inte passar längre.

Ha en GLAD PÅSK!
Kram Marie

2008-03-19 @ 16:52:49
URL: http://www.eirams.com
Postat av: Siv Ödlund

Roligt att Casper vågat sig in på lydnadsplanen. Det kommer säkert att bli ännu bättre med tiden, och det viktigaste är väl ändå att både hund och förare trivs och har roligt.
Jag jobbade tyvärr den dagen, så jag hade inte möjlighet att åka och titta på lydnadstävlingarna.
Njut nu riktigt ordentligt av påsken!

Kram från Siv!

2008-03-19 @ 23:01:07
URL: http://www.lillhagnas.se
Postat av: Anna-Lena

Hej och glad påsk!
Här har vi vitt omkring oss. Snön kom i veckan precis när vi haft en underbar vårdag i söndags!!! Mer snö ska visst komma...men ha det nu så skönt i helgen med alla nära och kära. Vår lille goding, Assar är 3 år idag, inte så liten - bara ibland... Han hälsar till sin syster yster, Lea! Kramar till er alla i huset!

2008-03-20 @ 11:33:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback