Äntligen!!!

Nu är man frisk igen...eller frisk blir jag aldrig mer men jag har fått klartecken för ett tag till på denna jord. Det har inte hänt något mer, hormonet håller cancern i stenhårt grepp. Den har inte växt någonstans det var till och med så att en fläck på ena lungan hade försvunnit, vilket var oväntat. Det känns verkligen som man får en ny chans varje gång man får detta svar av läkarna och denna gång känns det som om jag äntligen vågar tro att det finns ett liv kvar att leva även för mig. Så nu ska jag börja planera lite längre än jag vågat hittills.


Så nu kanske jag vågar tro på en valpkull även om jag kanske inte orkar ha den här hemma för det är ju tyvärr så att mer ork fick jag inte av svaret...eller lite kanske men inte tillräckligt för att kunna ge mig på en valpkull för det är nog bland det jobbigast man kan göra.


Innan vi åkte från sjukhuset fick jag det stärkande droppet som jag skulle haft för 14 dagar sedan som både de och jag glömt bort. Som tur var var min favoritsköterska där och kunde fixa det fast de inte hade tid och hade inte hon varit där så hade jag nog fått komma åter en annan dag. Men nu slapp vi det och det var underbart, inte för att jag inte vill besöka dem där inne men inte tackar jag nej till att slippa heller.


Fick en ny värktablett som ska hjälpa lite på smärtorna i lederna som man får av hormonet så nu ska jag börja gå promenader själv och ibland tillsammans med Susanne eller någon annan trevlig person. Under påsken blir det väl kanske inte så mycket ork till sådant eftersom vi kommer att ha fullt hus och det tar lite på orken så medan andra är ute och går får jag nog passa på att vila. Måste väl försöka förstå att jag inte blev "POFF" frisk även om jag gärna skulle vilja tro det -Håll huvudet kallt, var det någon i en barnbok som sa...hette han Elvis??  Nu ska jag i alla fall lägga mig strax och försöka somna för det känns som det skulle gå enkelt.


Hälsade på Nina i kassan på Willys och hon tyckte jag skulle skriva lite mer om allt jag köper där hos dem typ lax, ost...eller det hade jag ju skrivit om ...ja den fick jag idag, den resande osten! Den har vaktats av Micka på Securitas, först har han fraktat ner den från Birgitta och Bertil, sedan vaktat den dag och natt i över en vecka. Men idag har vi hämtat den i stan och jag har avnjutit en tunnbrödbit med den goa osten...mmm....

Ja nu spårade jag ur, det skulle ju handla om lax, vanlig ost, brysselkål och annat smått och gott...hm...vi tar mer om det en annan dag. Nu ska jag nog stänga för idag.  

image132
                     

Kommentarer
Postat av: Marie Nylander

Härligt att du äntligen får lite positiva besked. Är ofta inne och kollar din blogg, även om jag inte skriver så ofta. Vad är väl lite ont i halsen och någon grad feber mot dina besvär?
Njuter i alla fall av en valpkull om 8 små juveler som nu är lite drygt en vecka. Efter valpningen har de faktiskt inte krävt så stora insatser från min sida ännu, men jag vet ju att det kommer.
Kram Marie

Postat av: Pernilla Å

Men det var väl för väl att denna otroligt efterlängtade ost kommit fram. Ha en trevlig Påsk och ta det nu lugnt (även om du nästan är frisk).
/P

2008-03-18 @ 10:26:30
URL: http://pernillaochpuma.blogg.se/
Postat av: Kitty

Underbart!!!

2008-03-18 @ 17:39:02
URL: http://web.comhem.se/rindistexas
Postat av: Annelie

Blir så glad av att läsa om positiva besked, dagen har varit full av dem. Så glad så glad. Tussi såg ok ut på lungorna, drar en suck av lättnad...å gladare blir jag när jag surfar in här... Nu skall vi ut och gå, om jag får på mig några ytterkläder det vill säga. Börjar bli ont om plats....

KRAM & GLAD PÅSK!

2008-03-18 @ 19:36:28
URL: http://www.sellgren.net/blog
Postat av: Marianne Clémentz

Det var verkligen goda nyheter du kom med om dig själv! Härligt!Nu kan du fira påsken ordentligt med mycket mat och godis. Hoppas vädret blir lite bättre bara, härhar det snöat idag men det smälter bort lika fort verkar det som. Vi åker till ön på fredag och stannar en dryg vecka, kanske vi kan ses då om du orkar förstås. Vi får se, GLAD PÅSK så länge.

2008-03-18 @ 20:19:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback