Bakis...



Oj vad jag har varit trött idag, inte kunnat hålla mig vaken...kan det vara gårdagens morfindos?? Ja, jag skulle inte med bästa vilja i värden kunnat hålla ögonen öppna hela dagen. Skulle bara vila en liten stund på kökssoffan och när jag öppnade ögonen igen hade klockan hoppat fram 1 ½ tim...ojsan-hoppsan! Har nästan inte vågat ta dagens dos men måste ju för gårdagens räcker inte som smärtlindring...bara som sövmedel.

Men jag ska nog lägga mig strax så jag är pigg i morgon och kan göra en massa saker som att tvätta och förbereda för fastlandsresan på onsdag. Ska väl börja vara nervös för alla svar jag ska få på måndag också...röntgen, kommande behandling osv...

Men jag hoppas de inte vill påbörja något nytt förän jag kommer hem efter semestern som jag vill eller SKA åka på. Men skulle de säga att de MÅSTE påbörja nya behandligen på en gång så får jag ju rätta mig efter det. Jag vill så gärna ha "ledigt" ett par veckor innan det är dags för något nytt.

Nu orkar jag inte sitta/ligga här längre...mest för att jag är sååå kissnödig och måste ta mig uppför den jobbiga trappan utan att det hamnar i byxan... bättre på toan.

Kommentarer
Postat av: Barbro

Ett kort på en underbar trädgård din eller ? Här funkar inte så många växter. Många lupiner här älskar det vilda det man inte kan styra kanske rebellen i mig som talar. Träffat Karin idag med familj plus två vovvar goldenhanen Paskal en stilig herre och en spanielblaning på 3 månader så mjuk och go.Hon ville jag skulle hälsa!Vi badade vid Alstern kanonväder bränt mig regält på ryggen ja ja ska kännas att det är sommar. Tycker du är fin Ulla- Britta passar fint i ditt korta hår kg hit och dit va fasen spelar det för roll. Vad är perfekt ärligt talat finns det ingen perfekt person,men jag vet att du vet ler. Förlåt om jag skriver om mitt men det kan va fint glömma sitt eget för en stund.

Tänker på dig håll modet uppe!

Kramar Barbro

2008-07-04 @ 01:21:35
Postat av: Pernilla

Visste inte att Ni planerade semestertripp. Ha det så härligt och hoppas Ni hinner med allt Ni planerat. För planera en hel del turer, brukar Ni ju göra, menar jag.

Hade själv en liten plan på att komma ut i början av nästa vecka, men har vi skjutit på det några veckor redan, kan vi skjuta på det ett tag till.

Kramar

/P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback