Vilka vänner man har!

image91
Inte nog med att hon kommer och klipper Bonnie, gör henne jättetjusig, hon har en blomma med sig också.  

Idag har jag haft besök av Pernilla Å och sedan kom Susanne också och hjälpte till +fick lite "kurs" samtidigt i plockning av hundpäls. Det betalar sig i längden att plocka även om jag vet att många är dåliga på det och sämre blir det med åren tycker jag mig ha märkt. Kan delvis bero på att det kommit en del hjälpmedel i form av olika typer av trimknivar, där vissa är bra och andra mindre bra...men rätt använda är de flesta bra. MEN glöm inte det bästa redskapet fingrarna...det tar lite mer tid men man behöver inte göra det så ofta i stället om man gör det ordentligt några gånger om året. Bonnie är i alla fall jätte snygg nu och slipper plockas nu på ett tag.

Jag ligger i soffan med brasa och ändå fryser jag, tänk om det inte är någon bra idé att åka på besök norr ut....jag skulle nog behöva åka söder ut och värma mig i stället ;-) men det skulle vara väldigt roligt att få åka på tur...med Pernilla och Robyn upp till Birgitta... Ja, ja det är över en månad till dess och i mitt liv hinner allt ändra sig till...ja vem vet vad. Men om de nu kommer iväg hade det ju varit kul att få åka med och man tycker ju att BARA åka med i bilen inte skulle vara så jobbigt men jag vet ju hur lite jag orkar så jag ska nog tänka mig noga för om jag vill utsätta Pernilla för det - att ta mig med alltså :-(

Hundarna fick nog en ordentlig tur med Susanne idag i REGNET, (det började nästan på en gång när de gett sig iväg)och det verkligen öste ner. Mocha har sovit sedan de kom hem så hon måste ha sprungit. Det är skönt med nöjda hundar och nu vill jag må lika bra igen som jag gjorde förut idag när jag hade besök. Just nu är det inte så bra...mår lite illa och känner mig allmänt konstig...are än vanligt.


Det är inte mitt fel att det blir centrerad text...det går inte att få bort, irriterande.

Kommentarer
Postat av: Mariell Dahlström

Skönt å veta att du mår bra ibland i alla fall!
vilken tur att du får hjälp med klippning och motionering av hundar så du slipper tänka på det oxå!!
jag åker till B-vik i morrn och sover där, tänkte kanske komma förbi en sväng på onsda kväll om du orkar!
Kramar i massor från Stenkumla

2008-01-21 @ 21:03:14
Postat av: Birgitta

Vila ordentligt så att du får krafter och kan åka med upp hit till snön.

Postat av: Susanne Wahlgren

Mocha sprang jättemycket, och det är verkligen som du säger hon är som en liten kanonkula. Hennes acceleration är helt otrolig från 0 till jag vet inte vad men fort går det. Det var riktigt lärorikt att få vara med och plocka, TACK Pernilla Å för det.Plockade en kvart på Kinnas huvud i går kväll, men lika förbaskat så stack det upp en liten toffs i morse, jaja övning ger färdighet säger dom.

2008-01-22 @ 09:52:44
Postat av: Pernilla Å

Tack för igår. Härligt att få sitta och prata hund så länge med trevliga vänner och (lite sjukdom också). Är så glad att jag fick träffa Susanne. Till henne vill jag säga att jag har tränat på att plocka Springerpäls i över 10ÅR. Ha tålamod ;-) du är välkommen till mitt trimbord när som och lära eller få hjälp.
Hoppas nu innerligt att du, U-B kan vila upp allt ork och hänga med till BF. Tänk va roligt det skulle va! Du kommer inte att "utsätta mig" för något, tvärtom du bli ju mitt stöd som jag så väl behöver. Om jag kommer iväg till snöriket så blir det, det största jag gjort på egenhand (utan K) på mycket länge. Det går framåt. /P

2008-01-22 @ 10:17:46
URL: http://pernillaochpuma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback