Trams...dravell...

Oj va mycket skit man skriver på detta bloggforum...och vad olika man använder sig av bloggarna. Det är rätt kul att gå in och läsa lite här och där, även de man inte har en aning om vilka de är. Man förstår verkligen hur olika vi människor tänker och inte tänker...jag tänker nog inte alls i bland när jag skriver...inte på att det är många som läser, man skriver som om det bara var för min egen del. Det är väl i och för sig det som är tanken-att skriva för sig själv, som en öppen dagbok. Jag började skriva en riktig dagbok när jag blev  sjuk, alltså när jag fick njurcancern, men det har inte blivit skrivet något på säkert ett halvår. Det är lite synd för där skriver man ju på ett lite annat sätt, lite mer öppet om hur man mår i det inre. Jag vill ju inte skriva riktigt om hur personliga saker som helst...om magen fungerar eller inte osv...det är inte så intressant för någon utomstående att läsa om. Fast har man själv problem med magen kan ju även sådant vara intressant...diettips osv, men det är nog inget jag tänker ägna mig åt, inte på bloggen, det får finnas några gränser även för mig.  Jag vet att plommon är bra;-0 det ligger en påse på hyllan i köket...där gör den nog ingen större nytta men det är inte så gott...;-) Finns en påse persikor också och de är ju faktiskt rätt goda...ska bara öppna påsen...jättejobbigt...=inte tillräckligt gott...eller de har inte fått chansen!

Idag mår jag inget vidare, ont och psyket är inte på topp. Vet inte vad som skulle kunna få mig att må bättre... Jag har ingen matlust och ingen pratlust heller...

Ser nu på ett program om gympaskons historia, intressant, visste ni att både Puma och Adidas är tyska och att det var två bröder som startade denna trend. Allt för att de blev ovänner...fy så tråkigt men de kanske blev vänner till slut...vi får väl hoppas det för deras skull. Den riktiga "Sneakerkulturen" föddes i Bronx och det finns tydligen de som samlar på "gympaskor". En han köpte ett par för 800 och idag är de värda 3000...dollar så klart - Hiphopkulturens konst. Att betala 9000 dollar för ett par nya skor...som inte såg spec.ut. ..hittades snabbt en köpare, gjordes tydligen bara ett par. Skorna med en duva på är eftertraktade...så hittar du ett par sådana i någon "lumpaffär" så köp dem och sälj dem dyrt!! En vanlig sko kan bestå av 27 delar, 74 olika bredder...och det tar bara 22 sek att tillverka den ...nej, det kan inte var rimligt...eller? Ja de sa så...otroligt och då skulle de inte behöva kosta så mycket tycker man... Det finns dem som har inbyggd GPS, de som gör att du förbränner extra kalorier och en massa andra konstiga saker... vill och kan du betala verkar inget vara omöjligt.
image98Dessa är väl rätt snygga...skulle jag kunna tänka mig sväva runt i ;-)

Sedan jämför de en som springer barfota i ett maratonlopp med en som sprang i ett par bra skor och det gick ungefär lika fort men hon med skor hade mindre ont i benen, vilket ju inte säger något egentligen eftersom det är två helt olika personer. Samma person skulle gjort båda saker så kanske det hade gått att jämföra men det går nog inte för han som sprang barfota levde utan skor och det är nog villkoret för att man ska klara att springa barfota så långt. Skit samma, jag tycker det är bra med skor och skönt med bara fötter på sommaren! Å vad jag längtar efter sommar och hoppas jag ska få en sommar utan cellgifter så mina fötter kan få gå barfota. Med cellgifter kommer jag nog inte att kunna gå barfota, kunde knappt gå i skor. Hade jag inte haft dessa icke så snygga men ack så sköna plastträskona att gå i hade det blivit ännu  svårare att gå än det var.

Bla, bla...oj vilket nonsens det blev av denna dag, inte ett enda dugg nytta blev det. MEN Susanne sa att jag skulle vila så jag orkar med måndagens resa till stan...och jag gör alltid som andra säger till mig!

Lite filmrecension till er som tänker hyra en film eller två, skippa alla tankar på Götakanal 2 - den klart sämsta film jag sett på hur länge som helst, skrattade inte en enda gång, den var inte ens pinsamt dålig, den var SKIT!!! . Rolf tyckte den var lite kul men bara lite, lite...

image96
Däremot såg vi även Prada...Djävulen bär Prada, en film som fått rätt dålig kritik av vissa bättre av andra,  jag har väl dålig smak men den tyckte jag var bra! Rolig och massor med vackra kläder på en massa trådsmala människor-stackare med dålig matlust...hela sitt liv- Hemsk var den oxå och då menar jag hur människorna behandlar varandra.

De trampar verkligen på varandra för att ta sig uppåt men tyvärr är det inte allt för olikt hur det går till i verkligheten om man vill nå toppen. Vill du bli framgångsrik så måste du tyvärr vara ganska känslokall och inte ta dig tid med de svaga. Det spelar ingen roll om det heter att man tänker positivt och ska behandla dem runt dig positivt, har du inte personlig nytta av dem så lägg inte tid på dem, du ska bara tänka på dig själv, ta dig fram själv, varför lägga tid på någon som bara hindrar, är i vägen...de tar bara kraft av Dig! Är man anställd på ett företag ska man inte prata om att man ev. mår dåligt för då kan det smitta av sig och framför allt kan det väcka medlidande och det finns inte tid för. Bort med de som inte fungerar, de som inte ger kraft och positiva vibbar!

Skärp till dig -Man har alltid mer ork och kraft att ge...tror man tills man sitter där och inser att ork och kraft kan ta slut men det finns nog ingen som verkligen förstår det förrän man är där själv-tyvärr! För om man förstod det skulle färre behöva nå ända dit för att förstå, men sedan gäller det att bli förstådd och tyvärr är man då beroende av att de som ännu inte förstår ska förstå... Från film till bitter verklighet, men inte för mig för jag är redan ute ur verkligheten - yrkesmässigt alltså!


Kommentarer
Postat av: Pernilla Å

Jag har sett "Djävulen bär Prada". Den är bra. Men en sak är säker och det är att jag ALDRIG kommer att bli som assistenten (eller vad det var för titel hon hade). Aldrig, aldrig ((numera)).
/P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback