Sötisbesök!

Oj vilken söt kille som varit på besök här idag, med sin glada mamma och moster...Triss också så klar. image99Bonnie tyckte också han var jättemysig. Hon hade full koll och ville nog helst varit mitt i hela tiden om hon fått. image100Det är så mysigt med sådana glada och nöjda barn och hundar. Lille Elias är 6 månader och var på besök i Alva för första gången tillsammans med mamma Elisabeth. De hade med sig en supergod chokladkaka...den var ja...det receptet måste jag försöka få, det var en de luxkaka! Med grädde så blev det ännu goare och blodvärdet störtade upp i onämnbara höjder. Man riktigt kände hur bra man mådde efter att ha ätit den och nu i kväll har vi tagit en bit till...mmmm
image101                          image102
Mocha ville också vara med lite och Triss delade gärna med sig av "lillebror", hon hittade ett tuggben som var supergott och det har legat så länge orört att hon nog tyckte det var väldigt slöseri...lika gott som en chokladkaka. Mocha ser lite galen ut men är inte det!!
image103När lille herr glader åkt fick jag skjuts av Susanne som även väntade tålmodigt på mig när jag var hos tandhyg. Karin och fått garnetyret putsat. Måste tyvärr tillbaka en gång till för att fixa min tand som jag bet sönder före jul. Tänkte då att det var ingen idé förän efter jul eftersom jag alltid brukar bita sönder minst en tand på knäck eller kola...MEN inte i år! Men som sagt fanns det redan en som behövde fixas....tråkigt för det finns ju roligare saker att göra av pengarna. Nu har jag inte suttit för länge så det är dags att lyfta på rumpan och gå till sängs. I morgon får jag nytt trevlig besök!


Tack Lisen och Elisbeth för att ni är såna goa vänner!

Kul att Carina och Rolf ska få en goding till, har varit inne och sett på underverket och hon ser ut att vara en liten pärla. Det kommer att bli ett livat ställe hos familjen Löthberg, Stella kanske behöver komma ut och vila sig lite;-)hon kan ju ta lilla Vofflan med sig...hon kommer väl att bli tuggleksak igen...lagom de andra två växt till sig så börjar det om...hör hur hon suckar! Tur ni har köksoffan!! Ser fram emot ett besök av underverket...och jag älskar Semlor!!


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Va roligt att se kort på Elisabeht och Elias. Men hjälp, är han redan 6mån?
/P

Postat av: Lisen

Hej Ulla-Britta.
Tack för mysiga timmar ute hos er, gud så fint ni har fått"har nu ju i och för sej alltid haft" men så mysigt allt blev, mindre mysigt då jag kom ut i bilen och upptäckte en dålig Eroz som nu haft diarre sen i går, Safir hadde något konstigt ovanför nosrynkan upptäckte jag när jag kom hem, inte sovit något i natt och migränen ett faktum i dag, så ligger i sängen och tänker på erat fina hem, får suga på den karamellen i dag och hoppas huvudvärkseländet släpper och att hundarna mår bra snart.
Många kramar från mej och syster yster som tyvärr ännu inte har dator stackarn

2008-01-31 @ 08:42:48
Postat av: Annelie

Vilket glatt besök du fick och chokladkaka dessutom, åh så gott. Beställde en kaka ifrån kamelens och när jag kom hem stod det en banankaka på bordet. Sånt gillar jag! Nu skall här fikas, för jag har inget beach 2008 att tänka på :)

Hoppas innerligt att du orkar följa med P upp, det hade varit jätteroligt.

Stora kramar

2008-01-31 @ 18:57:12
URL: http://www.sellgren.net/blog

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback