Idrott...

Idrottsgala...inget för mig men det finns ju en dator att kolla på och sedan behöver man ju uppdatera lite på hemsidan...ta bort julhälsning och så.

Men annars mår jag lite ...typ konstigt...vet inte riktigt vad det är. Har mindre ont i ryggen (tack vare att jag slapp promenaden idag med -Susanne, du är en ängel)men nacken som jag inte haft ont av på hur länge som helst har gjort sig påmind i ett par dagar. Har lite huvudvärk och känner mig lite illamående...rödblommig i hela nyllet när Rolf kom hem och förskräkt tittade på mig och sa -MEN HUR SER DU UT?? Ja, inte vet jag! sa jag som legat och sovit...har ju ingen spegel med mig i sängen precis! Samtidigt blev jag nästan rädd för han brukar inte vara så dramatisk i sina uttryck. Hur som helst så var jag rödrosig i ansiktet, på halsen och bröstet.

Det har försvunnit i ansiktet men inte på hals och bröst. MEN jag brukade få så ganska ofta ett tag när nacken var som jobbigast. Har nog något med det att göra så jag hoppas det ska försvinna. Tidigare brukade jag "hänga" mig i en galge...typ... som jag fick av en läkare för länge sedan. Den gör att nackotorna dras isär, känns väldigt skönt.

Men nu med kanske skört skelett och cancer som sitter lite här och där och everywhare...så vågar man sig inte på något sådant. Tänk om det bara kraschar till...huu...så läskigt, då får det nog hellre göra ont.

Nu ska jag lägga in en liten bild på någon av mina fina amaryllisar...vilken jag nu ska välja.... skit, var på fel dator...blir på en prinsessa i stället;-) Visst är hon fin!! - nog finare än mina blommor! 
image84

Kommentarer
Postat av: Pernilla Åhlin

Vilken sötnos!
/P

Postat av: Marianne Clémentz

Vilken härlig bild! /Marianne

2008-01-15 @ 20:02:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback