Blå, blå...

Denna dag kom äntligen solen tillbaka efter ett väldigt långt uppehåll. Den var i och för sig framme en stund härom dagen men då orkade jag inte gå ut men denna dag blev det en skön utflykt. Vi åkte till Närs fyr och gick en sväng, jag en kort, kort(har vilat från promenader i flera dagar, tack vare Susanne och äntligen känns det bättre) och Rolf med hundarna en längre. Det blåste väldigt, väldigt mycket men det var så skönt att få känna sig riktigt urblåst...och då värre än vanligt.

Nu ska jag lägga in lite bilder så ni får se hur bra vi hade det på våran sköna tur!
image79


image80

image81

image82

image83

Kommentarer
Postat av: Pernilla Åhlin

Härliga bilder men jag kan verkligen förställa mig hur mycket det blåste där. Men finns det bättre än havsvindar? Det är liksom energi i dessa vindar.
/P

Postat av: Anonym

Åh vad jag längtar till Gotland och trava långa sträckor utan att möta en människa. Här i Stockholmstrakten är det väldigt sällsynt att få gå helt ensam, utom på tidigt på nyårsdagen då. Jobbigt att höra att du har så ont hela tiden men bra att du kommer ut lite för det mesta i alla fall. Sköt om dig och hoppas att vädret bir lite bättre framöver men det såg inte så ut på väderkartan nyss. Blåsigt och regnigt. Men men rätt som det är kommer våren, eller hur? / Marianne

2008-01-14 @ 19:42:19
Postat av: Kitty Gustafsson

Mysfaktorn ser hög ut! :)

2008-01-14 @ 19:55:24
URL: http://web.comhem.se/rindistexas

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback