Andar eller inte...

Andarnas makt i tv4+ tittar vi på nästan varje vecka. I kväll var det ganska tråkigt...fast det var en av deras bäsa medium. Undrar om jag ska spöka när jag "lagt sockar i vädre"...det är bäst ni aktar er för vad ni säger efter min död, för jag kommer att ha koll på er. Är någon elak så ska jag allt se till att det tippar ner någon blomma eller nått mindre...andar verkar inte ha någon större kraft. Men det går inte att bortförklara, det har till och med Rolf insett när han "tvingats" se på dessa som han från början tycket bara skit program...med fantasier. Jag har alltid trott på och upplevt saker så jag tror helt och fullt att det finns något efter detta livet. Riktigt vad vet jag inte men på något vis finns vi kvar...så glöm inte det...haaaa...buuuuu.... skrattade hon....

Idag mådde jag skit när jag vaknade, hade så ont överallt. Tog mig upp och duschade men kröp ner i sängen igen och somnade. Fick ett sms från Susanne att hon strax skulle komma förbi och hämta hundarna...hon hade egen nycke och ropade bara ner mina sängvärmare. Till slut måste jag ta mig upp ur sängen för att ta mig ner och få lite frukost. Det blev kaffe och macka tillsammans med S och blöta men nöjda hundar. Resten av dagen har "haltat" men blivit bättre, inte sämre och det är ju åt rätt håll. Hoppas nu att morgodagen ska börja bättre, det känns som det finns en ganska stor chans i allafall.

Nu ska jag spöka mig upp i sängen...spöken svävar väl men jag orkar nog bara slääpa mig uppför trappan...tänk att vara fjäderlätt och bara svääävvva fram det måste vara en underbar känsla... Ser just på konståkning på tv och de ser ju ut att leva...men svävar ändå...gud så orättvist!!! Fast de är nog fulla av blåmärken...så det är nog inte bara bomull i deras värld heller...


Kommentarer
Postat av: Pernilla Åhlin

Visst finns det spöken men jag har aldrig träffat några dumma spöken. Det är nog lite olika på hur vi är, om vi är mottagliga och tror på spöken.
De som inte tror, hittar andra orsaker till konstiga händelser. Eller så är det tvärt om, vi som tror, hittar händelser som annars skulle haft annan orsak. Hur som....jag tror. Om du försvinner från detta jordeliv innan mej, så hoppas jag att du kommer och spökar, annars blir jag nog besviken.
/P

Postat av: Mariell Dahlström

jag håller helt med Pernilla. det finns spöken och om du inte spökar så blir vi besvikna. jag tror knappast du behöver vara orolig att någon säger något dumt, så jag e säker på att du kan vara ett snällt spöke! ;)
men jag hoppas det dröjer mycket länge tills du börjar spöka spela bus med oss!
Kram MAriell

2008-01-24 @ 12:13:33
Postat av: Birgitta

Om inte annat så kommer du väl att "spöka" i utställningstältet ;)

2008-01-24 @ 13:02:37
URL: http://www.kamelens.se/blog

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback