Ingen sjukgymnast...

Idag blev jag lite besviken faktiskt, hon kom inte som väntat...hon kom inte alls...men hon ringde och sa att -Jag kommer på fredag...och ja, det var väl kanske bättre om jag nu kommer iväg nästa måndag så kan det vara bra att hon rullat med lite varma handdukar(hon fyller hoprullade handdukar med kokhett vatten och sedan rullar hon ut dem på min rygg och nacke) på min ömma kropp innan det är dags att åka. Så nu vet ni att vecka 9 är jag inte hemma, kommer hem på lördagskvällen...natten snarare blir det nog. Båten går från Nynäshamn vid 20.05


Nu är det många som fyller år, är det så att februari, mars och april är de största födelse månaderna? Har inte tänkt så mycket på det förut. Nu på onsdag fyller min mamma år...eller hon fyller aldrig år enligt sig själv. Hon har inte förstått att man ska fira LIVET alltså att man fått leva ännu ett år till. Antonia fyller också år samma dag och hon vill nog fylla år -tror jag- Men hon är ju ung! skulle min mamma säga som om det vore någon typ av ursäkt... Jag tycker absolut man ska fira sin födelsedag, det tänker jag i alla fall göra. Det behöver inte vara något märkvärdigt, räcker med tårta.


Ska väl försöka tänka ut vad jag ska ha med mig när jag ska ut och åka. Snälla Annelie har fixat madrass så det slipper vi dra med och det sparade en väldans massa plats. Nu hoppas vi bara att jag ska få plats också...Bonnie och Mocha ska stanna hemma tillsammans med Rolf på kvällar och dagarna ska snälla Susanne ta dem på promenad och ibland ta med dem hem eller vara här en stund. Hoppas det blir fint väder så kan de sitta här i solen en stund.


Jag hoppas det ska bli sol även uppe hos Birgitta så jag kan få lite "snöbrun"...det vet ni väl vad det är eller hur! Birgitta pratar bara om alla deras skoterturer och fisketurer på sjöarna runt där de bor - de ser nog ut som prickigkorv...eller pepparkakor...nej...de är nog mer pepparkaketypen och det är nog jag också om solen lyster tillräckligt länge så man kan få bli belyst. Jag behöver ju inte oroa mig för att få hudcancer, spelar ingen roll i det hela,  hinner nog inte utvecklas. Däremot tycker jag ni som läser detta ska passa upp så ni inte förkorta era liv bara genom fåfänga. Det är väldigt skönt med solen men smörj in er redan nu om ni ska vara ute en hel dag för nu värmer solen och bränner...på våra vinter bleka ansikten. Jag orkar inte höra att fler blir sjuka i dödliga sjukdomar, det räcker så bra med det som är både på människor och hundar.


Rolf har besiktigat våran "kennelbil" idag, den gick igenom utan minsta prick -det är kvalitet det!! Snälla goa bilen som burit oss både hit och dit i vårt avlånga land. Nu ska jag lägga mig och vila min värkande rygg, den vill inte riktigt ge med sig denna dag. Fast jag inte varit på promenad...och inte har jag haft den jä..a korsetten på heller, kommer jag aldrig att sätta på mig igen för den klämde på kotorna så jag trodde jag skulle döööö...inte riktigt men en liten aning. Den skulle staga upp ländryggen och höfterna, det gjorde den säkert men det blev ett allt för hårt tryck på skelettet så i stället för att stärka fick jag totalt haveri. Både i ländryggen och i höftbenen SKREK det av smärta efter en stund. Så NEJ TACK säger vi till den - tyvärr för det hade nog kunnat vara en bra grej...tanke. Nu sova!


Kommentarer
Postat av: Birgitta

Tyvärr så är vi lika vita som snön vi har. Men vi sätter ut dig på renskinn i snön så kan du kanske få lite färg på kinderna.

Postat av: Pernilla

Här planerar man resa och tror att man har full koll på dem som ska med, men icke. Trodde vi skulle ha Mocka och Bonnie med oss?
Men det gör inget, bara U-B kommer med så är jag nöjd. Helt plötsligt har jag en massa plats i bilen som jag inte räknat med. Vad ska vi fylla den platsen med? Oj, snacka att vi kan handla på Ikea.
/P

2008-02-19 @ 12:03:41
URL: http://pernillaochpuma.blogg.se/
Postat av: Mariell

Inget problem pernilla! jag kan sitta i hundburen!! ;) jag ställer så gärna upp för teamet och fyller alla onödigt lediga utrymmen!! :):)hihi
Jag hoppas verkligen att ni får en kanon tur upp till snöriket! Ni kan väll ta med lite sol i en burk hem igen! den får väll plats i all Ikea handel?!! Hoppas du orkar med själva resandet uttan at bli dålig! Kramar

2008-02-19 @ 17:14:59
URL: http://marielldahlstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback