Ännu en dag...

En dag i stan! En trevlig dag även om den började på sjukhuset hos min mycket trevliga doktor. Hon är verkligen en trevlig och mycket omtänksam läkare, tänk om alla vore så. Jag kände mig som en hypokondriker med alla småkrämpor jag räknade upp...och som vi tyckte var konstiga SÅ HÄNDER DET...det börjar rycka i ena kinden och jag känner mig såå nöjd för nu får hon SE att det rycker. Inte för att hon på något vis misstror mig det är JAG som känner mig gnällig och hur skönt det kan kännas att få må dåligt en liten stund - så det syns.


Hon tyckte inte om min beskrivning av mina nattliga äventyr även om vi skrattade åt mina "ätfester och skräckbloggande". Nu har jag fått ett nytt eller rättare sagt ett gammalt sovpiller som jag blev så trött av... men som inte ska vara någon risk för minnesförluster av sedan är det ju meningen att man SKA bli trött av ett sovpiller men det som inte var bra var att jag var så trött även på dagtid. Hon letade i fass efter biverkningar som mina men inte hittade hon några förrän hon läste på 1000 eller fler...och där hittade hon den -minnes luckor - DU är speciell sa hon och jag svarade att det var inget nytt ;-) jag brukar få konstiga saker sa jag.


Nu blir det en ny skallröntgen och sedan tycker hon att jag ska åka på norrlandstur, vi ska bara röntga innan och få ett svar på det. Sedan ville hon tidigarelägga min "storröntgen" till början av mars i stället för i slutet som planerat. Mina lungor låter lite mysko men det kan vara en lätt förkylningsreaktion...även om jag inte alls känner mig förkyld...men skit samma, det är som det är och det rosslar lite ibland på kvällarna när jag ligger i soffan eller när jag ska sova, inte mycket bara lite och nu orkar jag inte bry mig om det.


Nu ska jag försöka få upp orken till resan och resten får vi ta senare!


Sedan åkte jag och min snälla chaufför Susanne(TACK för att du ställer upp) på en shoppingtur, skulle köpa ett par nya jeans men naturligtvis fanns det inga i min storlek med extralånga ben. Det får bli en annan gång, jag orkade inte med mer än en klädaffär, det fick bli en tur på Åhlens och Coop också med lite mathandel. Ja Åhlens fick inte sälja en endaste lampskärm denna gång...sist köpte jag nämligen en sådan och den passade inte till någon av lampfötterna vi hade så nu måste jag köpa en lampfot ...och de är så dyra så jag ska köpa en på loppis för lämna tillbaka den tänker jag inte göra för den är jättefin. Nu orkar jag inte skriva mer, ska baaraa lägga mig i soffan och njuta av lite choklad...och en apelsin för de är så underbara nu om det är någon som missat det!!


Glömde, vi var ju och fikade...lunchade och så blev det lite nya blommor igen...för de andra börjar döööör......fattar inte varför?!?


Grattis Marie till "valparnas" A-höfter!!!


Tack Mariell för att du underhöll mig igår så jag inte hade tid att bli nervös för dagens läkarbesök!!


Kommentarer
Postat av: Pernilla Åhlin

Yes, jag visste att det skulle gå vägen. TACK snälla tant doktorn för att jag får låna patienten till "Norrlandsresan". Den är bokad och betald så nu jä...lar BF, nu kommer vi!!
/P

Postat av: Mariell Dahlström

Hätligt att även läkaren säger att du skall åka!! :))
jag kommer järna ut och underhåller dig igen! det var en trevlig dag! hoppas bara att kita inte blir så sur på mig för att jag skall in och handla innan vi åker ut nästa gång! för vi måste väll ha sämlor nästa gång oxå?! ;))hehe
Kramar Mariell och Kita

2008-02-09 @ 11:58:51
URL: http://marielldahlstrom.blogg.se/
Postat av: Anna-Lena

Vill önska dig och Pernilla en trevlig resa till norr! Skönt med lite omväxling, man behöver komma från väggarna ibland.
Hoppas Bonnie har piggat på sig. Vi har ju Lucas som peppar peppar har klarat sig ända sedan i oktober nu. Från aug-okt hade han tre fästingburna infektioner på raken! Inte kul!
Ha det nu så jätteskönt och hälsa Birgitta!
Kram Anna-Lena

2008-02-10 @ 11:41:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback