Fredag igen

image160

Hojjsan, idag har det varit en lång dag, fast jag har sovit 2 timmar mitt på dagen. Jag ska nog lägga mig tidigt ikväll, tror jag...det brukar aldrig bli så ändå. Vi har alltså varit en tur till stan i ottan, jag, Susanne och hennes man...sambo..Ulf eller Uffe...(Pernilla G ;-))Susanne skulle vara inne till 07.00 och jag till 09.00 men jag hade tur och kunde sitta i onkologens väntrum så det gick ingen nöd på mig. Sedan fick jag komma in 8.45 och var sedan klar vid 09.30 så vi kunde gå och fika. Blir så irriterad på tanten i kafeterian på sjukhuset som ALDRIG kan svara på om det finns nötter i olika kakor. Borde inte det vara självklart på ett sjukhus att de kan berätta vad ett bakverk de säljer innehåller. Den äldre av dem vill inte ens försöka kolla. Jag föreslog att hon kanske kunde ta fram pärmen som de har med olika kakor i men icke. Jag hatar när folk är så där nonchalanta och ointresserade av sitt jobb, för det borde vara i deras intresse att veta vad de säljer. Men de kanske räknar med att får någon en allerigchock så överlever de eftersom de är på ett sjukhus...idioti!!!!!!


Varför får en idiot som lilla Englas mördare en kändisadvokat?! Inte skulle jag få en sådan advokat om jag mördade någon eller...det tror jag inte, tänker inte prova men visst känns det konstigt. Som om de ska få extra bra hjälp, av vilken anledning ska denne dåre få den bästa hjälpen när han redan har erkänt. Nu försöker de inbilla oss att det går att bota en sådan återfallsförbrytare som denne man, varför har man då inte gjort det redan så att lilla Engla fått fortsätta sitt liv. Fy så arg jag blir, bäst jag lägger mig nu! Jag är faktiskt väldigt trött och kanske är det därför jag är så lättirriterad...?


image161

Idag har lille Assar kollat sina ögon på alla tänkbara sätt och allt var jättebra så det vill jag säga grattis till!! Så skönt för både husse, matte, hund och oss!

I morgon ska Stella kolla sina ögon och jag hoppas det går lika bra. Jag har varit så dålig på att svara på mail jag fått. Förlåt Marie, tack för fina bilder på din Selma, jag ska svara snart...snart.  Tack Kitty för härliga bilder på Texas någonstans i Göteborg! Jag lägger in dem här så alla som vill kan beundra den vackre och trevlige pojken.


Kommentarer
Postat av: Marianne

Anders Eklund har förmodligen begärt att få Silbersky för att han TROR att han är bättre än någon annan men det är nog inte alltid så bara för att någon är känd. Men sen är det ju så att han gäran tar uppnmärksammade målbar aför tt bli ännu mer känd. Det går runt runt. Men vi får hoppas att det där äcklet Eklund får sin livstid och att det verkligen blir lång tid. Vi får vara glad att de fick tag i den gode Eklund snabbt den här gången i alla fall.

2008-04-19 @ 20:17:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback