Onsdag...eller? Jo!

Regn, snor och heshet, det är livet just nu. I går kunde jag bara viska och alla som ringde skrattade åt mig...och så undrade de om jag mådde jättedåligt...-Nej jag spacklar och då skrattade de igen.... fattar inte vad som var så roligt. Men idag är jag inte lika rolig längre, kan prata om än kraxigt som en hes kråka.

Nu kan jag slösa med disken igen, för våran diskmaskin är hel igen!! Till och med tvättmaskinen står torr om fötterna, inget läckage! Varje gång jag tvättar hunfällar, brukar bli en stortvätt i mellanåt och då blir det läckage efteråt...hopplöst. Nu har vi eller jag vant mig vid handdisk så det kändes jättekonstigt att plocka in allt i maskinen, man vänjer sig snabbt vid nya...gamla saker. Däremot skulle jag ALDRIG vara utan tvättmaskin, hemska tanke.

Jag vill inte ha en sjukhussäng!! Dessutom så har inte de jag haft turen att så ligga i när jag varit inlaggd bara kunnat hissa huvudsidan och då är det inte som jag vill....både kunna reglera huvud och fotända. Jag har ju redan en sådan uppe...men skulle vilja ha en nere också...lyx...ja men väldigt skönt för en värkande kropp. När man har ont i ryggen är det just detta att kunna hissa upp lite i huvudänden och lite i fotänden som är så skönt, den perfekta vilan!

Så jag fortsätter väl att hoppas på din supervinst Sivan! Bloggen gillar inte mig heller för jag får alltid skiva i lösen jag också, fast det står att den ska komma ihåg.

Var och fick skelettstänkande i måndags...har jag skivit om det redan eller nej det har jag nog inte. Droppet gick bra och fick även svar på proverna som de tog förra veckan. Kunde väl varit lite bättre blodvärden men de var inte så dåliga att det behöver göras något åt. Får väl plocka i mig litre extra vitaminer och bra mat så håller det sig nog. Min förkylning gjorde att det inte blev någon rolig tur på stan denna gång bara lite mathandel och sedan hem.

Nej nu ska jag måla lite innan det är dags för vilostund. I går kom Kristina och lånade hundar med sig på promenat medan jag sov...jag märkte inget förrän de kom tillbaka och stuttsade över hela mig för att tala om att de var hemma igen. Inte mycket till vakthundar. Men idag jobbar hon så då får de vänta tills husse kommer och befriar dem från deras tråkiga mattetillvaro. Kinna är så tacksam att lära små trix så det blir nog inga problem för Susanne och henne. Hoppa du ska få ut mycket av kursen. Kristina sa att Kinna är så otroligt nyfiken och det är hon verkligen. Andar hundar kan bli fundersamma när det låter mycket eller skramlar men inte hon, då måste man kolla....annars missar man kanske något. Men, men hon är ju syster till Texas, våran stjärna så det kan väl inte bli annat än bra.

Som några skiver så har jag tur i kärlek, snälla döttrar+"mågar" och många vänner
- DET ÄR VÄRDEFULLAST AV ALLT -

Kommentarer
Postat av: Texas

"Mamma säger att jag är en måne, för det finns bara en måne men tusen stjärnor" ;) Men man kan säga att jag är en stjärna också! Ge en puss och kram till min syster och hälsa att jag längtar efter att få komma och hälsa på henne och farmor! Men pappa behöver jag inte umgås med på nära håll, han är bara fin att titta på ;)
/Texas

2007-09-26 @ 15:24:41
Postat av: Susanne Wahlgren

okej det är hästens som gäller;-)Kan förstå att du inte vill ha en sjuksäng man känner sig säkert sjukare av en sån än en vanlig de är ju inte särskilt vackra heller. Nu ska jag gå på ishockey och fälla typiska publikkommentarer det är bara en träningsmatch men kul ändå med derby mellan Sudret och Visby/Roma. Kram Susanne

2007-09-26 @ 18:40:14
Postat av: Pernilla Grauning

Nu har ni inte fattat nått. Det är jag som har stjärnan. Casper heter Rindi's Superstar. Så det så. Kan du inte få ta ner Rolfs säng? Han kan ju ha en vanlig där uppe:-) vi har inte hälsat på, för vi är snoriga allihop. Det är iofs du med, men det är kanske olika sorter. Snart är det dags för Caspers agility debut. KHU har tävling den 20-21 okt.

Postat av: Pernilla Åhlin

Månar och Superstarar (det blev kul) har för mig att Månen(Texas) heter snöstorm? Vad min stjärna heter ska vi inte prata om men han är lite egen, jobbar i gruva och gillar Snövit. Om man blandar Texas och Casper så blir det kanske en "Starur". Oj nu blev det långsökt.

2007-09-27 @ 18:38:15
URL: http://web.telia.com/~u50307557/?D=A

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback