Fortfarande lördag!

En gång till på samma dag...otroligt. Sitter med datorn på köksoffan och har just fått undan efter matlagning...alltså maten är i ugnen, jag har diskat undan...har ingen diskmaskin för tillfället men snart hoppas jag. Vi visste inte om det var någon ide att laga denna en gång till men det tyckte han som fixar det åt oss så då¨fick det bli en gång till. 

Jag har sovit 2 timmar med Rolf målat taket i stora rummet, han är såå duktig och jag känner mig rätt värdelös men det är som han säger -Otroligt att du kan göra så mycket som du kan, vem trodde det för några månader sedan....och visst så är det. Men ni vet hur det är, det kliar i "viljekraften" och så räcker den inte till som man vill. Han har hämtat tapetrullarna till fondväggen, ska bli så spännande att se den på plats. Hoppas det blir bra, annars blir det dyrt...om den ska målas över eller rivas ner....lite vågad i mönsterstorlek. Ni ska få se sen när det är klart, men det dröjer nog ett par veckor till. Vi...Rolf ska slipa golvet nästa helg och sedan går det äntligen mot färdigt...hoppas jag. Det har väl ändå gått snabbare än vi trodde men då har vi haft hjälp av båda döttrarna också. Birgitta undrade i går om jag var väldigt deppig... och det kan jag säga att jag inte är, det är inte därför allt är grått!! Det är för att jag ska kunna göra om i vilka färger som helst. Hon blev nog lite lugnare när jag sa att jag köpt röda gardiner, som nog får komma upp redan nu fast jag tänkt dem till jul-var rea så jag kunde inte låta bli. Det verkar vara på väg bort med vepor/panelgardiner men jag vill ha det ändå till våra fönster som inte är så stora. Det känns så mörkt med allt för breda gardinger men kan ju vara väldigt snyggt också, men nu väljer vi ljuset stället...tror jag...för jag har ju inte bestämt mig för vilka färger det ska vara...lite får vi väl se på vad vi har också, man har ju inga pengar heller.

Nej nu är det nog dags att börja bereda plast för kycklingklubbor, klyftpotatis, youghurt sås med chutney och kokos(Anna-Lenas sommaride)´, bönor och ugnsstekta tomater och till allt detta ett glas rött vin - Killawarra ett Australienskt Shirazvin, gott!! TACK Maja som köpte det innan hon for och för att Fredrik har bra smak! Det är hans favorit för tillfället enligt Majsan.  

Å så trevligt det är att kunna sitta var som och skriva, alla borde ha en bärbar dator en av alla mänskliga rättigheter. Ska du köpa ny så köp en sådan och inte som vi gjorde för dett drygt år sedan, en gammal vanlig. Det var ju mest för att jag har så mycket bilder och tycker om att sitta med dem men som alla vet har det inte blivit så mycket med det och kommer inte att bli heller.

Trodde jag skulle uppdatera hemsidan men det blir aldrig någon ork till, men snart så kanske det också blir av. Har så många trevligheter att skriva om både från er här i vårat land och Finland. De har varti så duktiga och klarat jaktanlagsprov våra hundbarnbarn. NU MAT!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback