Söndag förmiddag

Äntligen!!! Eller vad man nu ska säga, men det känns som om det var länge sedan de började på jakten efter championatet. Mocha är en otroligt arbetsvillig hund som även finner sig någorlunda i vårat ofta allt för lama hundliv nu för tiden. Vad ska de nu hitta på för utmaningar husse och hans lilla gull. Skulle så gärna velat haft en valpkull efter henne, det hade hon verkligen varit värd med tanke på hur hon är i denna ofta allt för stressiga hundtyp. Många är så stressiga att de inte mår  bra och heller inte deras ägare eftersom inte alla klarar av dem. Men åldern talar nu emot så det blir nog inget med det. Hoppas uppfödaren till henne sparat linjerna för det är Mochas mamma som är så underbar hund, precis som sin dotter.

Grattis även till Bengt och Assar som kom till sin första start i nybörjarklass! Det blev inget pris men det blev ett fullt utfört prov där det finns brister men inte annat än att de går att jobba bort. Han har lusten, det är viktigast och att husse tyckte det var roligt! Bättre lycka nästa gång, ingen kan vara bra på en gång, man måste få misslyckas ibland.

Sivan startade också med sin tik och det var samma där, lite olydig...men det är bara att träna på och rätt som det är så sitter det. Jag skulle så gärna också vilja hålla på med hundträning men det har jag inte kunnat på flera år så det kan man ju bara fortsätta drömma om och kanske i mitt nästa liv...då när jag ska bli både veterinär, läkare...och en massa andra saker som jag skulle vilja göra.


Nu ska jag börja fixa lite med mat till herrarna som ska åka med båten i eftermiddag. Jag får väl passa på att pussa lite extra på Assar för nu ser vi väl inte honom förrän till sommaren. Han är så go, en riktig gullepojke med en spjuverblick...tror aldrig han blir helt lydig...lite eget jävelskap finns det hela tiden lysande där bak i blicken och så ska det var på en riktigt bra hund!


Jag måste skriva lite om hur jag mår efter gårdagens promenad. Jag mår förvånansvärt bra, jag har gått med Bonnie från Hemse och det var helt okej, något extra piller blir det men det får går , viktigast att man får luft och lite motion!

I morgon ska vi till sjukhuset för att jag ska få stärkande dropp och svar på prover. Ska även prata med dem om vad det kan bero på att jag får så hemskt ont ibland, hoppas bara inte de tror det måste röntgas och strålas...det är väl det enda som kan göra förändring misstänker jag.


Måste uppdaterar min hemsida snart för nu börjar det bli väldigt mycket som ska uppdateras av alla duktiga hundar och deras ägare! Jag är så tacksam för allt ni gör även om jag inte får in det så som jag skulle önska...nu får jag ont -nervont i fingrarna...skit!


Kommentarer
Postat av: Siv Ödlund

LITE olydig... Det var väl bara förnamnet på Flax i fredags. Men jag är nöjd med att vi klarade vattnet och kommer definitivt att fortsätta träna henne, inför nästa års jaktprov. Men då blir det kanske med en annan förare, Morgan (Hallgren) har erbjudit sig att gå med henne och det är jag mycket stolt över.
Visst är det roligt att Mocca äntligen fick sitt välförtjänta championat. Jag hoppas också att vi får se Bengt och Assar på nästa års prov.

Kram från Siv!

Postat av: Pernilla Grauning

Super mega grattis till Rolf och Mocha! Skulle nog vilja ha en valp efter henne..... Är det verkligen för sent?????????????????

2007-10-22 @ 12:58:21
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=pitchi
Postat av: Marie Nylander

STORA gratulationer till framgångarna med Mocha. Visst är det härligt med duktiga jakthundar!! Vi skall återigen i elden nästa helg, då det är två dagars prov i När. Om det är någon som vill komma och titta så hör av dej till mej.

Kram från Marie

2007-10-22 @ 13:22:33
URL: http://www.eirams.com
Postat av: sissi

Hej på er!

Har dåligt samvete för att jag inte har hört av mig till dig men det ska väl bli mer tid nu.
Sskönt att höra att du mår rätt bra. Tänker komma och hälsa på dig, ringer före.
Vill även gratta Rolf och Mocha, toppen!
Du ska veta att jag tänker ofta på dig, kram Sissi

2007-10-31 @ 21:45:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback