Lördag-göra en pudel...

Nu har jag gjort för mycket igen...aldrig lär man sig ;-) Har plockat i  böcker i bokhyllan och rengjort sofforna+fettat in dem. Jag mår bra förutom att jag fått så ont i mina händar, handleder och underarmar. Det är samma nervvärk som jag fick av cellgifterna...konstigt att det kommer så här. Lite har jag kännt ibland även tidigare men inte på detta sätt. Går här med avklippta gammla tennissockor på handlederna, lite värmande och tror det hjälper lite. Men det sorgliga är att jag känner mer och mer av samma sorts smärta i fötter och underben. Blir det lika galet där kommer jag inte att kunna gå som jag gör nu. Lagom jag känner att det fungerar så bra med promenaderna, har kunnat göra dem lite längre och går varje dag. Men, men vem får vara glad någon längre tid...suck! Nu låter jag negativ men det känns lite hopplöst faktiskt när det blir så här men det går nog över igen får vi hoppas. Kanske har jag gjort för mycket nu ett tag...kanske inte är bra att arbeta som "målare" när man har skelettcancer...

Idag var Bonnie och jag själva på promenad för Rolf var på jaktträning (tillsammans med Siv-jag förstår att du inte har tid med min blogg nu) med Mocha. När vi nästan är hemma hör jag några komma på cykel så vi väntar och låte dem komma före men vad vi inte ser är att de har en liten dvärg...mellanpudel i släptåg. Oj säger jag, vi går över vägen så att vi inte ska komma mellan den och husse...kanske den då inte ska våga förbi, den är ju så liten... Går in ca. 5 meter och ställer oss där men gissa vad som händer, jo den lilla skiten kommer farande in där vi står och flyger på Bonnie...varken hon eller jag fattar något först. Den lilla, för det är en tik, tar satts igen och far på en gång till. Jag får snabbt fatt i Bonnies halsband och drar in henne bakom mig samtidigt som jag fräser åt pudeln att gå hem. Hon tittar tillslut på mig och försvinner, nu kan jag släppa Bonnie igen och vi får lugnt fortsätta vår promenad hemmåt utan anfallande pudlar. Tur det var en så liten hund, jag förstår att det är jobbigt att bo i storstäder med mycket hundar i parker och likande. Man tänker sig inte att en så liten hund ska fara på en större men det är ju så att den har inget begrepp om hur stor eller liten den är som tur är kanske ;-)

Nu ska vi fixa lite mat så magarna inte faller av...oj nu fick jag ett glas rött vin av min kära man-gott.

Ha en skön kväll, det ska vi ha i våra nypolerade soffor och vårt snart färdiga rum!

Kommentarer
Postat av: Kitty & Texas

Ja...det är hel galet! 3 gånger har vi stött på lösa hundar som har sprungit rak fram till oss på promenader och vi har bara bort här i drygt en månad! Det är nästan en hund i veckan som kommer okontrollerat fram till en, läskigt! Men idag har vi varit på en härlig promenad i vättlefjäll och Texas har fått spring lös i skogen (men inte springa fram till andra hundar för det) Tog lite kort som man kan se på hemsidan! Kramar på er!

Postat av: Siv Ödlund

Visserligen tar jaktträningen extra mycket tid just nu. Men jag glömmer inte bort dig helt ändå.
Flax var riktigt duktig idag, ingen som helst tveksamhet när det gäller att gå in bland brännässlorna (vad jag hörde vid fikat så hade Mocca skött sig utmärkt).
På slutet trampade vi i ett jordgetingbo och både Flax och jag blev stuckna. Men vi klarade oss ganska bra båda två.
Får nog frisera till Flax i morgon för jag klippte bort en massa kardborrar när vi kom hem idag och just nu har hon bara fanor på ena frambenet. Flax ska ju ändå inte ställas ut, så det gör ingenting om jag klipper ner henne.
Inte klokt att man inte ska kunna gå på promenad utan att lösspringande hundar kommer och ger sig på ens egen hund. Även små hundar kan ju orsaka skada om man har otur.
Sköt om er nu, både du och Bonnie!
Kram från Siv!

2007-10-06 @ 23:51:28
URL: http://www.lillhagnas.se
Postat av: F

Det är jobbigt när människor som inte har koll på sina hundar släpper dem lösa. Man har ju trots allt ett ganska stort ansvar som hundägare.

2007-10-07 @ 13:47:03
URL: http://neverkeso.blogg.se
Postat av: Anna-Lena

Herregud, då är vi ju "nästan" grannar, Kitty med Texas!!! Jag tänkte väl att du menade Vättlefjäll som är ett stort skogsområde bakom oss. Kände faktiskt igen naturen på bilden, hur konstigt det än låter... Var tvungen att gå in på din hemsida och såg på uppdaterat att du bor i Göteborg. Det var ju trevligt med springer-rindi-vänner på nära håll. Då måste vi se till att träffas när höstmörkret infinner sig. Vi bor ju i Älvängen, denna sköna ort i Götaälvdalen, ca 3 mil norr om Gbg. Nästan mitt i Vättlefjäll, ja nåja...
Ja du Ulla-Britta, nu kommer snart Bengan med sitt harem. Bara Bert denna gången och doggarna. Fast han har kanske ett på Gotland också, vad vet jag? Trist att jag inte kan komma med och se erat fina vardagsrum!!! Mycket att göra på jobbet och känns lite pinsamt och ha ledigt igen...Nu ska jag övergå till att dyka ner i förberedelser inför en föreläsning på biblioteket som jag och en kollega från SBK ska ha ang "Innan man skaffar hund". Det ska bli spännande... Kram

2007-10-07 @ 19:27:59
Postat av: Marianne och Nemo

HIttills har Nemo bara blivit
påhoppad en gång av en anna hund trots att vi bor i ett hundtätt område. Men han är ju så snäll och duktig och går så gott som alltid bara förbi andra hundar som skäller. Han är för "fin" för att beblanda sig med dem.

2007-10-08 @ 20:02:09
URL: http://app.block.se/trackback/ping/6591918

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback