Vilken dag är det?

I kväll har jag tisdag, men de säger på tv att det är onsdag...och på sjukhuset trodde jag det var torsdag! Kors va svårt det kan vara att ha kolla på veckodagarna ibland. Nu har jag i allafall kommit fram till att det är onsdag och inget annat. När jag satt och väntade på kvinnokliniken idag fick jag ett härligt mms med ett otroligt vårtecken, några små gula tussilago i Eskilstunatrakten. Det är nog inte bara jag som är vilsen, hela naturen verkar vara det. Tack Marie för den härliga bilden!

Jag vet nu att jag är frisk i "gyndelen" av kroppen, inte en enda cancerknöl, alltid något. Sedan hade jag glömt att jag skulle varit på onkologen i måndags för att få mitt stärkande dropp så då passade de på att ge mig det också när jag nu behagade ta mig till stan. I går kväll tog jag mig tid att läsa vad det var för piller jag fick nu senast jag var där inne(i torsdags)och då upptäcker jag att den "typen" av piller äter jag redan ...x2 av. Tyckte namnet var bekant men tänkte inte mer på det men nu när jag läser om det så står det samma som den jag redan har...och det visar sig att det vid något tillfälle blivit utbytt mot mitt nu "nya" medel...ja, kanske inte konstigt att jag mått illa, haft huvudvärk och känt mig konstigare än vanligt när man får en extra dos! Nu är det rättat och vi har kommit överens om att en ordentlig uppdatering av min medicinlista är nödvändig och ska göras på torsdag...alltså nästa torsdag.

Det var min turdag idag för när Kristina skulle titta på sängar på EM-möbler så gick jag och kollade lite på ditt och datt OCH där stod min hylla!!! till kampanjepris!!! Så det blev att fälla baksätet i lilla "kycklingbilen"(vi kallar Kristinas lilla gula bil för det)och stuva in den, det gick precis. Sedan hittade vi en lampa till våran nymålade  halltrappvägg, det finns verkligen inte mycket att välja på i den gruppen av lampor. Men jag tror denna får duga, tror Rolf godkände den...om inte så för att slippa leta på fler ställen. Ja sedan hittade jag en liten adventsstjärna till-jättebilligt, någon tomte blev det inte idag heller, tog i många men köpte ingen! Men i blomaffären ramlade jag dit på 2 vita amaryller...eller vad heter det? Ja sådana där fina med klockor på, ska ha i fönstren i storarummet till jul mellan de röda gardinerna som jag nu bestämt mig för att sätta upp om så bara över advent - knut dansar julen ut...vi får väl se. Får väl spackla till hålen sen om det går...eller nått.

Nu ska jag sova och sova länge i morgonbitti! Tänker inte svara i telefon förän jag är riktigt vaken, i går pratade jag med någon som jag knappt kom ihåg sedan...hoppas jag sa nått kul. Nu är jag riktigt väldigt trött!!!!

Kommentarer
Postat av: Mariell Dahlström

skönt att höra att ni kom på varför du mådde så dåligt! hoppas verkligen det blir bättre nu!! kul att du hittat lite nya saker att förjylla hemmet med!! det blir säkert bra med den lampan du hittade! jag kommer ut och godkänner den nästa vecka om du orkar..! ;)
massor med kramar till kennel mamman!

2007-11-22 @ 01:21:56
Postat av: Birgitta

Vilken tur du haratt din lampa blev godkänd, min kökslampa är inte godkänd ännu och skall ner. Synd säger jag, Rolf som jobbade så mycket med att sätta upp den.

2007-11-22 @ 08:50:09
Postat av: Pernilla Å

Guuud så skönt att du upptäckte det där med medicinen. Viktigt med rätt dos! Nu hoppas vi att det ska bli bra fort, fort. Jag ska också köpa amaryllisar, de är underbara. Men nu tror jag att jag ska köpa en ny adventsstjärna jag också. Har du köpt två kan jag väl få köpa åtminstone EN ny. Det är ju så lite som kan pigga upp en eller hur?
/P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback