Lördag, en bra dag!

Idag har jag klarat av att vara med på lördagshandel även om jag fick gå före ut när vi kom till kassan på Ica. Det har varit härligt väder även om det blåst lite onödigt mycket men jag har förstått av de fastlandssamtal vi haft att det regnat kraftigt på många håll så vi ska nog inte klaga på lite blåst. Har haft besök på förmiddagen av Rolfs gamla fastrar och det var trevligt, även om jag just lagt mig i badet när de kom...blev lite kortare än beräknat...badet alltså.

Många som fyller år just nu...eller det finns väl alltid de som fyller men idag är det Annelie F som blir jätte gammal...fast det beror ju också på vad man jämför med;.)Grattis!! I morgon är det Siv som blir fruktansvärt ung:-) mitt i livet (=50)som de sa förr och så dog de vid 75...konstigt.. Hoppas du inte får någon käpp med silverkrycka...fast det var väl bara gubbarna som fick såna fina presenter. Undrar vad kvinnorna fick...solur...barometrar...men det var väl också männens...det var nog smycken, vi kan ju alltid hoppas. Du hade ju fest förra helgen så det kanske blir en lugn dag, Grattis!! Njut av livet!!

Vi har ätit gotländsk grön sparris till förrätt och en variant av pizza till varmrätt, det var jättegott! Nu har herrn i huset fastnat i en Bondfilm och jag ska väl dra mig ner och få fram lite kaffe. Känner av dagen i kroppen men ändå rätt pigg, blir lätt kallsvettig men det kan ju bero på mycket...det finns ju de som hamnar i något som kallas övergångsåldern...men jag vet inte om jag är såå gammal ännu:-))

Kommentarer
Postat av: Siv Ödlund

Så skönt att din lördag blev en bra dag. Det glädjer mig.
Jag har inte fått någon käpp. Men en resa till Gotska Sandön bl.a. Det ska bli roligt att åka dit.
Tack för blommorna som kom igår! De är jättefina.
Idag ska jag fira min födelsedag med agilityträning. Igår var vi på brukshundklubben och hjälpte till på fixardagen som agilitygruppen hade.

Postat av: Anonym

Jaha, nu fick jag lämna "lösenord" för att din blogg trodde att jag spamade. Glömde dessutom att avsluta mailet innan jag skickade det.
Kram från Siv!
Ps. Misstänkt spam igen! Vad gör jag för fel? Ds.

2007-05-20 @ 16:57:17
Postat av: Marie Nylander

Blev så glad när jag fick se dej på utställningen i Hemse i torsdags. Jag tyckte att du såg riktigt pigg och fräsch ut. Tyvärr fick jag aldrig möjlighet att växla några ord - jag hade ju fullt jobb som du såg! Det var i alla fall en härlig dag med många fina hundar som jag fick nöjet att döma.
Må så gott och njut av försommarvärmen. Idag söndag har det ju varit otroligt ljuvligt. Syrenerna har slagit ut hemma hos oss idag. Trodde att det skulle dröja till nästa helg, men värmen gör ju sitt.
Kram Marie

2007-05-20 @ 17:34:52
URL: http://www.eirams.com
Postat av: Carina

Hej gumman! Tror inte det är övergångsåldern för då är man varm, inte kallsvettig. Tror jag. Jag borde väl veta, vid min ålder? Nu har vi en ny cocker på trädgårdsbordet så du får behålla din. På fredag åker vi till Ånnaboda utanför Örebro på SKF-utställning. Specialklubb för kontinentala fågelhundar. Äntligen får Frallan ställas ut bland likar. Det är 14 stabbisar med. Dom flesta är hon väl släkt med men det skall bli jättekul att se dom och det skall bli kul att testa husvagnen för första gången. Givetvis följer hela familjen med.
Igår badade Stella i havet för första gången i år. D v s hon jagade änder så det stod härliga till. Jag skall be Rolf ta fram bilderna jag har i mobilen när hundarna är ute på en äng full av maskrosor. Jag gillar maskrosor! Ännu vackrare blir dom med hundar mitt i. Sköt om dig, vi är rädda om dig!

2007-05-21 @ 19:19:50
Postat av: Marianne och Nemo

Vi var på Gotland i förra veckan och jag missade tydligen utställnignen i Hemse. Hade varit kul att titta på och sagt hej till dig Ulla-Britta. Ps. Nemo är bättre nu i sitt kliande efter att ha fått öka på kortisonet lite grann men vet. tyckte att han var bättre ändå. Så det finns hopp. Nemo tog sig också ett halvt dopp nere i Närshamn i lördags. Lite kallt tyckte han nog att det var. Sköt om dig nu.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback