En otrolig onsdag!

Har mått så underbart bar idag, som en vanlig människa och det har känns så härligt.Jag har fått fram en bilde på den underbara Stella, så NU ska ni alla få njuta av henne som huvudbild och visst är hon vacker som Carina skrver som en den "lady"  hon är:-) Se och njut och du som inte tycker som Carina och jag kan blunda.image12
Det jag vet är att det snart är torsdag och jag ska in igen för att få alla giftrna igen. Idag har Mona och jag planterat alla pelargonior och bäddat in dem i fiberduk så de inte ska frysa.

Nu om aldrig förr får ni ha överseende med konstiga stavningar....men ni får försöka iallafall, jag är så trött. Nu börjar det gunga och jag har ingen koll på vad jag skiver...kan ju blir farligt. Heja Tomas som våga kommentera, alla andra män är fega som inte pickar emot eller så har de accepterat läget...det är kanske bar är du Tomas som inte känner igen dig?! Nu somnar jag snart, dags att packa till i dag igen.  Ha det bar och nu ska jag försöka somna, är nervös...därav insomningstablett som gör mig snurrig, Dora vile inte kissa hur jag än bar mig pt så blir det kiss inne inatt. Kram, Kram till alla mina vänner och go natt...snark..........zzzzzzz.....

Toomas kan nog klara flera saker samtidigt men långt i från alla...enlligt vad de säger jämt i alla besservisser tidningar och tv. .  Kram till er alla som orkat läst detta virr, varr...

Kommentarer
Postat av: Jhenny

Hej
Ja idag är det torsdag, det bästa med den dagen är att det snart är fredag...och helg. Idag skriver jag min sista tenta(förhoppningsvis) det är skönt. Imorgon bär det av mot huvudstaden och lite "bus". Loppan älskar inte X2000 men det får gå ändå, med mysfilt i sätet brukar det gå bra. Tänker extra mycket på dig idag, jag har bara en jobbig torsdag, du har haft många. Många kramar från skåneland.
Jhenny&Nellie

2007-05-24 @ 09:34:16
Postat av: Siv Ödlund

Synd att du ska missa en dag med så här fint väder. Men det blir väl fler sådana dagar kan jag tro. Igår var vi på agilityträning med Tjorven och Flax. De har verkligen jätteroligt på agilityplanen.
Kram från Siv!

Postat av: Marie Dahlman

Tjena U-B, hoppas du inte mår för jä... dåligt nu. Ville bara kommentera blden på Stella, förutom tantecknen så är det en kopia av Matilda, helt otroligt!! Så naturligtvis är hon vacker som en dag på Gotland!!

2007-05-24 @ 20:09:48
Postat av: Pernilla Grauning

Idag har Casper varit och gjort HD röntgen. Usch va nervöst innan svaren kommer. Amanda, Klara, Emelie och Kinna har haft avslutning på agility kursen ikväll. Det gick jättebra. Nu måste Casper och jag ligga i hårdträning om vi någonsin ska komma ifatt dom. Hoppas att du slipper läggas in för att få blod. Sköt om dig och hör av dig om du vill.

2007-05-24 @ 21:22:53
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=pitchi
Postat av: Tomas


Hej!
Här kommer en hälsning frå den manliga mannen!
Sitter på den SVENSKA sidan och skriver några rader
till dig.Samtidigt som jag passar hundarna,passar katterna,lagar torktumlan,klipper gräsett,tvättar bilen och pysslar om gumman.Men som du vet så går det bra för den MANLIGA MANNEN.Hur har ni det på ÖN?
Har ni snö kvar?Här är det varmt och Härligt.Nu måste jag sluta gumman skriker, det är väll någott hon inte klarar av (Kvinna som hon är)
Ha det bra
MVH
Den MANLIGA MANNEN

2007-05-28 @ 19:48:02
URL: http://www.lordcaalveerts.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback