Tisdag, efter läkarbesök.

Igår var det äntligen läkarbesök och svar på röntgen. Jag var inte kontaktbar på hela förmiddagen, städade...eller vad jag nu gjorde..något för att inte grubbla på hur svaret skulle vara. Det första jag sa till läkaren var att jag var väldigt nervös och då svarade hon -Det behöver du inte vara!! GUD så skönt sa jag...och satte mig djupt ner i stolen.

De ser fortfarande små läkningseffekter på olika ställen i skelettet. Denna gång var det på lårbenet och på ryggraden + något litet ställe till. Det kommer aldrig att läka helt utan det de ser på är att det pågår en läkningsprocess och det är det som måste ske för att det inte ska bli värre. Så nu ska jag få börja med hormontabletter som ska hålla tillbaka det så att det inte blir värre. Troligen ska jag ha en 8:de gång av sytostatikabehandlingen men de skulle rådgöra om det efter att de gått igenom röntgensvaren ordentligt. Men när det är gjort(behandligen)så ska jag börja äta dessa tabletter och så hålla på med det i 3 mån. Därefter ska de röntga igen och har det inte hänt något får jag fortsätta 3 mån.till med tabletterna. Men händer det något eller att jag mår dåligt på något vis så måster de börja sytostatikabehandla igen. Förhoppningsvis dröjer det men det kunde man inte veta något om utan det är bara att hoppas. Frågade som vanligt om livstid och fick som vanligt inget svar...eller hon sa att runt 5 år och mer om jag har tur, mindre om jag har otur. Sedan ska jag göra en skallröntgen igen för att se om det kanske är svullet på insidan av skallbenet och att det då trycker på hjärnan som i sin tur då reagerar med huvudvärk och yrsel.

Kommer att få lite mer ork av tabletterna och kan bygga upp imunförsvaret samt blodvärdena som i nuläget inte är så vidare. Idag känner jag mig helt bakis, jättetrött. Ska nog sova en hel del idag så jag orkar mer kommande dagar.

Skulle väldigt gärna vilja vara med lite på utställningen(lördag och söndag) men det blir nog bara ett litet besök. Lina kommer hem och visar lite vovvar så Carina kan vara lugn;-)och jag;-).
Nej nu behöver jag nog lite frukost...även om jag inte direkt är hungrig. Det är så grått och tråkigt idag men inget regn som vi skulle behöva. Våran gräsmatta är helt upptorkad, nästan inte ett grönt strå.
Längtar mer efter att få sova än att äta...inte likt mig, men så är det. Nu kom det hem hundmat, oj vilken tur! Många hundar hade blivit hungriga annars. Ni som behöver vet alltså att nu finns det!

Kommentarer
Postat av: Lisen

Hej Ulla-Britta.
Så skönt det kändes att få läsa dina rader i dag, skall nu ringa lillasyster som kommer att bli så glad så glad.
tänker på dej och hoppas vi får se dej något i helgen.
Kram Lisen

2007-06-26 @ 14:09:47
Postat av: Marie Nylander

HÄRLIGA NYHETER! Hoppas vi syns något under kommande helgen.
Jag skall jobba som "dagspeaker", men även gå passiv elev på stående fågelhundar på lördag, så jag läser standards för brinnande livet. Skall även döma bruksvalpar på fredag, så även där är det standards att noga studera. Otroligt spännande och stimulerande är det i alla fall.
Vi syns!
Kram Marie

Postat av: Siv Ödlund

Skönt att det verkar vara lite bättre nu igen, och hoppas att du får många år till. Hoppas att du får ork till ett litet besök på utställningen i alla fall. Vi har bara anmält Kajsa, så det blir ganska lugnt för vår del. Har sett både Kinna och Klara på agilitytävlingarna idag, vad duktiga de är. Tyvärr har jag inte koll på resultaten. Man hinner inte med det när man är fokuserad på sitt arbete som funktionär.
Kram från Siv!

2007-06-26 @ 20:10:54
URL: http://www.lillhagnas.se
Postat av: Marie

Förstår om du längtar efter sömn med tanke på ditt läkarbesök...vem skulle inte varit nervös och spänd.Du är en tapper kvinna!!!
Håller tummarna för att hormontabletterna kommer att fungera.
Håller också tummarna för Maria/Wilma och er alla andra, utställningsekipage, som kommer att äntra utställningsringen och att ni råkar "en snäll domare" som ser vilka vackra hundar ni har och sist men inte minst, att ni får vackert utställningsväder =)
Var rädd om dig! U-B och vila dig så att du orkar åka och titta på utställningen. Du behöver annat att tänka på.
Kram Marie

2007-06-28 @ 09:47:42
Postat av: Marianne och Nemo

Det var roligt att få läsa lite goda nyheter efter ditt läkarbesök. Vi får hålla tummarna för att det kommer att fungera med hormonerna nu. Vore ju verkligen skötn för dig att slippa dessa evinnerliga behandlingnar hela tiden som du har fått genomgå. Även om gräset behöver regn hoppas jag att värmen återkommer för vi har hyrt ut vårt hus i Etelhem en vecka inna vi kommer själva. Ha det gott!

2007-06-28 @ 19:16:57
URL: http://app.block.se/trackback/ping/6591918
Postat av: Eva Agåker

Det var länge sedan jag skev något men jag är ofta inne och läser din blogg, som vanligt hoppas jag på det bästa. Brindi mår bra, var på utställning i Avesta och fick bara en etta, jag som tycker hon är värd ett cert!!! Hon skickar dig ett stort leende, hon är världsbäst på att skratta vår Brindi.

2007-06-29 @ 20:15:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback