Fredag...redan?!

Oj vad tiden går fort när man mår bra. Vem orkar sitta vid datorn när det är så underbart väder ute, inte jag i allafall.

Nu är allt planterat och vi väntar nu bara på att det ska börja blomma...ja, så fort vet jag att det inte går men ändå! Hoppas på att pelargoniorna har hamnat där de ska i rätt färger och så....inte för det gör så mycket om de hamnar fel. Har ni tänkt på en sak, att blommors färger aldrig skär sig! Eller är det bara jag som tycker så?? I andra sammanhang skulle vissa kombinationer bara vara hemska men när blommor är i regnbågens alla färgen tycker man bara det är vackert eller...? Jag hade en liten "hög" med "pelargoniaskrot" som jag stoppade ner i en stor kruka ett år, det var flera rosa, lila och röda...+ att det kom en gul hängväxt där också och det är nog den vackraste krukan jag haft. Men ändå har jag inte gjort så i fortsättningen... utan det blir de vanliga, ett rött hörn(på terrassen) och ett rosa med blått och lite gult inslag! Vitt kan man ju ha var som helst.  Hur som så brukar det bli fint.

Ja som ni förstår har jag mått väldigt bra i flera dagar nu och hållit på från tidig morgon till sen kväll med allt möjligt. Men tyvärr sov jag inte i går eftermiddag utan åkte till Pernilla för att inhandla skor och byxor...bra men ändå inte för jag har nog förstört orken. Skört kunde jag väl tänka mig att det var men inte så! I går kväll fick jag frossa och idag känner jag mig matt och svettig fast jag bara sitter och skriver. Hoppas jag kan vila ifatt det för vi ska på studentfest både i morgon och på söndag. Så lite så duuummmmt!!!!!!!

Ja, hur som helst så firade vi Caspers höftresultat A-det bästa man kan få med lite tårta och kaffe -gott. Klara och Casper är sådana underbara hundar, önskr man kunde smuggla med dem dem....Pernilla och Johan får nog ha koll på dem så de inte följer med okända hem...eller är det bara min bil de hoppar in i??!! Goare hundar får man leta efter, det finns de som har egna goingar..det har vi väl alla men det är något speciellt med dessa två.

Skulle ha ett par byxor men det blev även ett par skor. Ett par blommiga "hälsoskor" som man kan sväva runt på. Inte direkt snygga men sköna och lite roliga - ser ut som träskor med blommor på men är av plast, väger inget och de bara finns där. Det finns i en massa olika färger+ dessa med blommor på. 150:-/st eller 2 par för 250:-...så man kan ju inte säga att det är dyrt eller...

Nej nu ska jag försöka göra något annat än detta, även om det var trevligt en stund. Ska försöka ta det riktigt lugnt idag och värmen kommer säkert att hjälpa mig med det. Studenterna får en toppendag här på ön, helt vindstilla och klarblå himmel. Skriver säkert inget igen före söndag...måndag kanske...typ.

Kommentarer
Postat av: Pernilla Åhlin

Vilken glädje man fylls av att läsa dina rader, Ulla-Britt. Jag blir så otroligt glad av att höra att du mår så bra. Solens strålar, studenterna och de ljumma vindarna susar förbi oss här i stan. Man fylls av en sån glädje av att se dessa vita "myssor" på alla unga och förväntansfulla studenter, som har en av sina lyckligaste dagar idag. Kommer Ni ihåg hur det kändes att gå ut på trappan och sjunga "sjung om studentens lyckliga år........"? Det var som igår....eller det kanske var igår?
/:P

Postat av: Pernilla Grauning

Jag sög väl musten ur dig igår. Om vi inte träffas på några dar, så blir du nog piggare :-) Nu ska jag, barnen
och dom med A-höfterna, hjälpa Johan att bära grejer på ett bygge. Det är i skogen och super mega svettigt där. Hoppas man svettas bort några kilon. Sen får nog barnen och A-höfterna bada. Kramar till alla!

2007-06-08 @ 12:45:28
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=pitchi
Postat av: Pernilla Grauning

vi har fått Klara att simma! hon fastnade en gång innan vi fick henne, sen dess har hon bara sprungit omkring på kanten. Igår fick vi till slut henne att simma. Jag kravlade mig över på en ö, medan johan och Klara stod kvar. Till slut ville hon till mig och simmade över. Jippi!
Casper kastade sig i innan vi andra hann ur bilen (lite överdrivet, eftersom vi måste ur först och öppna för hundarna). Han simmade lite panikartat i början, men till slut förstod han hur man skulle göra. Han fick mycket beröm när han simmade rätt. Vi har varit och badat idag också. Var bara tvungen att berätta om det här. Kram

2007-06-09 @ 13:57:34
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=pitchi
Postat av: Lisen

va skönt att höra att du är pigg, blev lite orolig ett tag.
festa på nu, så höres vi
Kram

2007-06-09 @ 16:00:07
Postat av: Lisen

Glömde säga att jag har blogg nu också, häftigt .
www.chadnaskennel.se
ha det gott i värmen

2007-06-09 @ 16:01:28
Postat av: Kitty och Texas

Härligt med bra höftledsresultat! Keep up the good work uppfödaren ;) Kramar!

2007-06-11 @ 23:45:50
Postat av: Siv Ödlund

Ojdå, trodde att jag redan kommenterat inlägget, för jag läste det när det var nytt. Skönt att du mår bra nu när det är vackert väder som du kan njuta av.
Kram från Siv!

2007-06-12 @ 08:07:21
URL: http://www.lillhagnas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback