Fredagkväll

Nu har det gått en vecka sedan senaste behandlingen och jag har äntligen blivit människa igen. Har varit en jobbig vecka och varje gång tycker jag att så här illa var det väl inte sist... jo säger Rolf det var det. Men denna gång trodde jag väl att jag skulle få värsta kicken av blodet jag fick i måndags och så har jag inte märkt annat än att jag varit fruktansvärt kallsvettig. Det har fullständigt forsat av mig i mellanåt, duschen har varit en räddar mellan varven. Men idag har jag mått så bra att jag drog runt lite försiktigt med dammsugaren och det var naturligtvis lite dumt som det låter, fick jätteont i armar och nacke...vem hade kunnat gissa det...jag vet. Men det är så svårt att vara jag när orken kommer tillbaka, då måste jag ju få göra något. Det blev i allafall mindre drivor att snubbla fram i mellan;-)

Hoppas på att helgen ska bli vacker både i sinnet och ute. Idag har det bara regnat och blåst hela dagen, eller regnat har det väl inte gjort så mycket, mest stängt. Däremot har det blåst rätt kraftigt på eftermiddagen och tydligen fick de ställa in en av färjorna. Men vi behöver lite regn på denna torra ö så det kunde gärna fått komma lite när det ändå skvätte. I morgon ska vi (vi=hoppas jag)hämta Dora hos Pernilla och Kenneth som ännu en gång haft tanten hos sig. Det är tur vi har dem som kunnat ställa upp för lilla gumman som blir virrigare och virrigare. Vi får väl se hur länge det håller med allt, hon vill inte äta sin mat och det är inget bra tecken.
Nu ska jag ta mig ner till kaffet och rabarberpajen, för jag KAN och vill äta mest hela tiden!

Jag har inte orkat sitta och läsa alla era inlägg men det kommer nu när jag blir pigg igen! Får väl bara försöka ta det lugnt, så räcker orken till mer. Fattar inte varför jag inte kan lära mig att strunta i saker, att jag faktiskt har rätt till att "slappa"... Är det ett kvinnligt fenomen eller är det MIN nojja...jobbigt är eller rättare sagt blir det.

Kommentarer
Postat av: Siv Ödlund

Skönt att det börjar gå åt rätt håll igen. Det ska bli varmt och soligt i helgen. Så då kan du förhoppningsvis få vara ute och njuta av värmen.
Kram från Siv!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback