Fredag, dagen efter.

Hej å hå så var det gjort igen. En ny giftinjektion med det som väntar efteråt. Var först på röntgen och de fick som vanligt hämta en operationssköterska som fick komma ner och sätta nålen efter att de försökt själva först och misslyckats. Sedan gjorde kontrastinsprutet på ont att de fick avbryta men då kände jag att det gått in i kroppen, man känner det som en varm ilning som går först uppåt i kroppen och sedan ner-känns precis som man kissar på sig. Då skrek de kör, vi testar och sedan kom en röntgenläkarer och gjorde en snabbtitt på bilderna och de var okej så jag blev jätteglad, annars hade de fått börja om med ny nål och hela skiten. Sedan är det att vänta till läkarbesöket den 25 på resultatet och domen om fortsättningen.

Sytostatikabehandlingen fick jag som vanligt på onkologavdelningen och det gick bra. Denna gång fick jag vara själv för Kristina hade åkt på en envis förkylning och det vill vi inte ha!! I stället fick Rolf skjutsa dit mig och hämta mig när det var klart. När vi kom hem hade Kristina varit och släppt ut hundarna 2 gånger under dagen och dessutom dammsugit, torkat damm och satt in blommor i vaser så det var helt underbart att komma hem! Hon är en ängel den människan, fast hon vet inte om det....hon sa att det var hundarna som härjat runt så dammet yrt och sedan hade de gått ut och kastat boll för att damma av dem...tjosan om det var så lätt ändå.

Jag har ju inte orkat gjort någonting denna vecka vad det nu beror på, det är ingen som vet. Men jag tycker svettningarna är bättre idag och kanske har det ändå varit nerverna för röntgen och behandling i samspel med att kroppen inte riktigt orkar med längre. Denna gång ska jag ta det lugnare efter att värken ger med sig, denna förra gång var jag nog igång med planteringar alldeles för mycket. Rolf var arg på mig i bland över att jag inte kunde ge mig men ni vet en gammal gås...osv..

Döttrarn var ju hemma för, förra behandlingen och Maja tog då några kort på mig så nu lägger jag in dem så får ni se hur jag har det. Det är ju samma från gång till gång!

image18Vi brukar börja dagen med kaffe.image14 Sedan ska droppen på plats. Det brukar sluta med att det hänger 6-7 flaskor där varav ett är väldigt vackert rött.
image15Sedan får man roa sig med att äta...vilket kan vara allt från godis till mat, även om maten ofta är lite tråkig och smaklös. Men vi brukar festa till det med något godare hemma i stället för att fira att det gått bra en gång till. I går blev det en god köttbit, med färskpotatis, sallad och en liten, liten skvätt rödvin. Jordgubbar som svärmor varit här med tillsammans med en härlig rosen bukett. Till kaffet blev det winerbröd (3 stora frasiga för 10:-, vem kan motstå det erbjudandet)
image17 Äta bör man annars dör man. En glad överraskning för oss modell rundare är att vi sällan drabbas av benskörhet och dessutom tillgodogör vi oss cellgiftsbehandling bättre så fortstätt ät och njut. Jag ska aldrig med gnälla över bilringarna-de hjälper mig kanske att få leva lite längre!! Länge leve måttliga ringar...typ bil, traktor är kanske lite mycket för kroppen men har ni inte värre än bildäck så njut av livet. Traktordäcken ska också njuta men kanske försöka punktera däcket till en mindre storlek om det går, men tänk aldrig ordet BANTA - det finns inget ord i världen som får en att bli så hungrig.
image13
Så här glad är man när det är klart. Ha en skön helg, jag vet ju vad som väntar mig och det är långt i från skönt men går över!

Kommentarer
Postat av: Siv Ödlund

Försök att ta det lugn och spara på krafterna den här gången (om du kan).
Jag hoppas att du orkar/kan komma till utställningen om två veckor, så ses vi där i så fall.
Kram från Siv!

Postat av: Pernilla Grauning

Vila!!!!!!!!!!!

2007-06-15 @ 21:21:53
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=pitchi
Postat av: tove

Satt och kollade runt lite så hittade jag dig. Tycker synd om dig som har fått lida så länge och lider än. men jag måste bara få säga att du verkar ha en underbar Livsglädje. Sänker en tanke till dig.

2007-06-16 @ 21:23:20
Postat av: Anna-Lena

Du är alltid i mina tankar. Men gör nu inget som tröttar ut dig. Fast det är klart, det är ju alltid kul att komma igång med något och få tankarna på annat. Jag känner mig rätt mör efter en jaktlydnadshelg som har varit så kul. Bengan och Gerda har kört med oss så vi, hundarna och jag, gör inte mycket idag. Det har varit lydnadsträning och apportering med dummies och vilt. Men så kul vi haft! Vi ses ju snart i sommar, veckorna går fort...
Kram Anna-Lena

2007-06-18 @ 16:45:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback