Tisdag

Go afton! Idag har jag mått lite bättre tack vare ett litet piller mot illamående. Har kunnat vara uppe mycket mer tack vare det. Inte blir det så mycket gjort men lite här och där...i röran. Allt kretsar normalt runt alla hundpapper, tidningar och annat. Just nu känns inte det så intressant av någon mycket märklig anledning och då förstår ni alla att jag är allvarligt sjuk:-)
Annars har det väl inte hänt så mycket mer än att jag pratat med sjukhuset om torsdagen. De ville veta om jag hade några funderingar och det har man väl hela tiden men inte just då... men de är så gulliga och jag får ringa när jag vill dygnet runt. Det kommer att bli en jobbig dag och jag skulle förstå att jag kom att vara väldigt, väldigt trött innan allt är över-en lång dag. Ska åka hemifrån kl.0615 (då jag brukar somna och sova som godast)för att vara på lab.07.30 för de kunde inte ta proverna de ville ha på Hemse(så är det att bo på bonnalandet)så då blev det tidig morgon i stället. Men sedan är det direkt till op. för att så snart de satt in "ven-porten" skjutsas ner till onkologavd. för att få på sig is-mössan OM jag nu ska använda den. Den ska sitta på 30 min före start och 1 ½ tim efter avslutad behandling...låter lite jobbigt. Men den som vill vara fin får lida pin, fast jag kommer troligen att tappa håret i allafall så jag vet inte hur jag ska göra med "mysso". Den gör så att kärlen drar ihop sig och  då kommer inte cellgiftet ut i hårsäckarna. Tyvärr är båda de medel jag ska få sådana att håret brukar falla ändå och då kanske det inte spelar någon roll om jag kyler ner knoppen eller ej. Vi får väl se vad de kommit fram till för interligent lösning på problemet när jag kommer dit. De hade diskuterat det både med Linköping och Stockholm...ska hon ha hår eller inte...en riksangelägenhet:-))

Nej nu orkar jag inte sitta här längre. Inte orkar jag läsa vad jag skrivit heller, det får vara hur konstigt det vill. Ni förstår säkert vad jag menar trots felstavningar och annat svammel.
Kaffe skulle vara gott... Ha det bra kära ni!!

Kommentarer
Postat av: Marianne och Nemo

Hej Ulla-Britta! Kul i allt elände att du har börjat blogga. Jag ska tänka på dig på torsdag och hålla tummarna för dig att det inte ska vara alltför jobbigt. Men du är en kämpe, eller hur? Har nyss kommit en från en lång promenad i kylan med Nemo. Han älskar verkligen snön! Många kramar från mig och familjen och Nemo

2007-02-06 @ 20:14:58
Postat av: Katarina.Wedholm

Hejsan Ulla-Britta!

Skönt att få läsa om hur det går för dig och om dina tankar.
Angående denna *mössa* är kanske för att kyla ner dig om denna vätska som du skall få gör att dina kropp blir varm??

Eller så kanske är som du skriver att det har att göra med hårsäckarna.
Jag sa upp mig från mitt *gamla* jobb igår på AVA- AkutVårdsAvdelningen. Det kändes lite pirrigt eftersom det är inte varje dag man säger upp sig;))
Nu så blir det bara AkutMottagningen!!!
Skönt att illamåendepillerna fungerade och att du är *sugen* på kaffe, det är ett plus tecken;)
Skönt att du känner och får det stöd och support från Sjukhuset som man så väl kan behöva.
Det är bra när man blir väl omhändertagen och känner att sjukhusfolk som skall jobba med en bryr sig! Detta är väldigt viktigt!
/ Kram

Postat av: Soltorparna

Lycka till imorgon! Hoppas att allt går som det ska. Jag tar hand om vovvarna. Casper vill gärna jaga Mocha lite.....

2007-02-07 @ 15:47:37
Postat av: Annelie

Lycka till i morgon, vi tänker mycket på dig & familjen så klart. Skickar en av de godast kopparna kaffet via cyberrymden.

Kramar från Annelie & Peppe & pussar från Pennie & Toffie.

2007-02-07 @ 17:13:54
URL: http://www.sellgren.net
Postat av: Siv Ödlund

Varma tankar till dig inför morgondagen!

Från Siv och resten av familjen

2007-02-07 @ 20:30:03
URL: http://www.lillhagnas.se
Postat av: Pernilla Åhlin

I morgon är det torsdag. Se nu till att ge dem vad det tål, eller vad de inte tål menar jag naturligtvis.
En sak till.........du är lika vacker med, eller utan hår, så DET spelar ingen roll. Komihåg det!!

/Pernilla Å

2007-02-07 @ 21:05:55
URL: http://web.telia.com/~u50307557/?D=A

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback