Onsdag-dagen före...

Ja så var det snart dags för behandling igen. Känns nästan som man längtar efter det...hur konstigt låter inte det?! Men det är väl så att man längtar efter att bli frisk eller friskare. När de gjort 3 behandlingar så kommer de att röntga och det är väl det man längtar efter och kommer att vara fruktansvärt nervös för. Om cellgifterna hjälper  kommer de att se det som ärrvävnad i skelettet där det nu ser uppluckrat ut. Skulle det inte ha hjälpt så finns det flera andra medel att prova...hoppas vi stämmer! Jag känner mig lite uppsvullen...i både ansiket och armarna, är väl kortisonet kanske...alltid något att funder över-dyker alltid upp något nytt som ska surra i huvudet. Passar ju bara att bli rundare i ansiket när man redan nu tycker att man ser ut som en köttbulle i huvudet...en rå köttbulle-blekfel...

De ringde i kväll och sa att alla avdelningar nu är stängda pga. vinter kräksjukan. Jag blev helt kall...oj va mycket man hinner tänka på någon sekund. Men jag får komma till kirurgkliniken och få behandlingen där i stället för på onkologavdelningen. Tyvärr får inte Kristina komma med in utan jag får tillbringa dagen ensam och hon får kolla Alla affärer...eller vad man hinner på 6 tim. Det kändes lite tråkigt men bara jag får mitt gift så ordnar det sig med resten. Jag kommer att ta med mig matsäck också, så slipper jag alla "ätbar" kontakt med sjukhusbakterierna. Det finns väl tillräckligt med risken att få något ändå. Jag erkänner villigt att jag är lite nojig men varför utsätta sig i onödan;-)

Idag har jag haft en bra dag då jag orkat baka lite och pratat i telefonen där i mellan. Skulle så gärna vilja ut och gå men det går inte för mina dumma ben. Hoppas det ska bli bättre och att jag ska kunna gå små promenader om så bara i trädgården. Nu har det ju varit så halt så det har varit lika bra att hålla sig inne men idag har det töat och nästan regnat lite ibland så isen har krymt. Längtar efter vårsolen och att kunna sitta ute vid förrådsdörren med kaffemuggen...det ska bli så skönt. Får väl köpa hembra solskydd med högsta skyddsfaktor så man kan få njuta av värmen. Vet inte hur känslig man blir av cellgifterna, är säkert olika från person till person som med allt annat.

I morgon blir det inget bloggande men  jag hoppas kunna skriva lite på fredag så ni får höra hur  det känns denna gång. Ska börja med Naproxenen innan värken sätter in denna gång så kanske den har bättre effekt. Har laddat upp med alla medikamenter + sirap till magen:-) Det gäller att se till att allt funkar som det ska, så gott det nu går.

Nu ska jag se Maggis nya liv på tv, en engelsk serie som är lite lagom underhållande-man behöver inte tänka...bara serveras, det är bäst när man är lite lagom nervös och inte orkar engagera sig i något djupare.

Kaffet är också klart har jag hört! Ha de´tills vi hörs igen:-)


Kommentarer
Postat av: Marianne och Nemo

Jag ska tänka på dig i morgon och hoppas att det förlöper väl! En kompis till mig som också tappade håret ett tag av samma anledning som du var jättesnygg i sina olika sjalar hon hade på huvudet. Men nu har hon fint hår igen så håll ut!

Postat av: Sanna

Hoppas allt ska gå bra imorgon, tänker på dig!! God idé med medhavd matsäck med tanke på kräksjukan. Ta med ordentligt att läsa också så de där timmarna går så fort som möjligt!!
Kram
Sanna

2007-02-28 @ 21:07:06
URL: http://web.comhem.se/~u56700985/
Postat av: Anonym

Tänker på dej.
Mopsfisen slänger slängkyssar och nu är det nattidax, skall tydligen vara barnvakt i morgon åt älste sonens fästmös lilla valp, ja ja har man nu 7 hundar, kan man väl också ha 8???? men det är full fart på pojken.

Kram Lisen

2007-02-28 @ 21:23:57
Postat av: Pernilla Grauning

Det kommer att gå så bra imorgon. Du kommer att vara jättepigg på fredag när du fyller år :-)

2007-02-28 @ 22:05:15
Postat av: Siv Ödlund

Hej Ulla-Britta!
Skönt att du kan få din behandling trots den eländiga kräksjukan som härjar på lasarettet. Jag blev lite orolig när jag såg om det på tv.
Det är nog klokt att ta med sig egen mat, man kan aldrig vara nog försiktig.
Jag ska tänka extra mycket på dig i morgon.

Kram från Siv!

2007-02-28 @ 22:10:59
URL: http://www.lillhagnas.se
Postat av: Kitty Gustafsson

Hej! Hoppas det har gått bra på sjukhuset idag! Kramar om dig!

2007-03-01 @ 21:21:29
Postat av: Kitty Gustafsson

Hej! Hoppas det gick bra på sjukhuset idag! Kramar om dig!

2007-03-01 @ 21:35:02
Postat av: Marie

Hej U-B! Tänker på dig varje dag...
GRATTIS!!!! i efterskott..hmm och hur ung blir du =) 25-30!? fräsch, ungdomlig och svärmorsa inte dåligt..kul att tjejerna skaffat killar =)
Själv har jag vänt på siffrorna så vid 43 var man ju fräsch 34-åring..och jag blir nog Sveriges ungdomligaste 48-åring =)
Håller tummarna för att du förhoppningsvis mår bättre efter andra behandlingen...kämpa på!

Hälsa familjen!/kram Marie

2007-03-03 @ 08:22:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback