Måndag igen

Hej Alla Mina Vänner! Roligt att så många hälsar på och skriver inlägg.  Speciellt  kul att kusinen Lasse och Tina har hittat hit. Tack för dina tips om plåster och pump! Har kollat med dem idag men de tror att det är pga. nervsmärtor som inte morfinet hjälper. Får Oxy.contin och oxi.norm och det borde ha bra effekt men nu skulle jag prova med Naproxen i maxdos också, kanske har det någon bättre nytta på nervontan. Läkaren från  Radiumhemmet tror att det kommer att släppa inom några dagar eller i allafall bli bättre så vi får hoppas hon har rätt. Jag har tydligen reagerat ovanligt krafttigt på behandlinge, om det är bra eller inte vet vi väl om några månader. Får väl kanske räkna med att det blir så här hemskt efter varje behandling.
Humöret känns i allafall bättre idag än i går så det kanske går åt bättre håll. Kristina min "privatsköterska" var här med en värmedyneväst i gårkväll så i natt har jag legat med den och min vanliga dyna under rumpan och det har dövat lite. Sov 4 tim i ett sträck och det har jag inte gjort sedan behandligen började så det får blir dynor i natt med+duntofflor och pyjamas med långa ben!! Jag som normalt vill ha svalt -svinkallt brukar någon morra- men nu är det välklätt.
Nej nu ska jag passa på att göra något mer innan jag tappar orken till koncentration igen. Har nyss tagit stordos och då gäller det att passa på...fast lagom så klar...jag har lärt mig av mina misstag!
Hoppas på en bättre dag i morgon och jag tror faktiskt det håller på att vända, det känns så i mitt inre!
Ha det bra och Kram till Er!

Kommentarer
Postat av: Jhenny

Godkväll min vän,
Skönt att läsa att du mår lite bättre idag än igår. Här i skåne är det mesta sig likt, snöblandat regn underifrån och hårda vindar nästan jämt känns det som, men vad gör väl det när man utrustat sig själv med dunjacka modell michelin och hundtäcke modell dracula.

Klippte två cockerherrar igår kväll, gick bra ända till klorna då jag trodde att grannarna skulle anmäla oss till djurskyddsmyndigheterna, jösses vad såna små hundar kan låta, men alla fingrarna är i behåll.

Emelie hade fixat en underbar moussetårta till mig i lördagskvälls som avnjöts med riktig champagne, jag skall tillskansa mig receptet så att du kan se fram emot att bli bjuden så snart jag kommer till ön, men det dröjer nog en månad eller så.

Nu skall Nellie och jag ge oss ut på en kvällspromenad, vi tänker på dig och sänder massor av må bättre kramar. Jhenny&Nellie i Lomma

2007-02-12 @ 18:43:18
Postat av: Siv Ödlund

Hej Ulla-Britta!
Skönt att du känner dig lite bättre idag. Vi håller tummarna för att det ska fortsätta att vara bra.

Kram från Siv!

Postat av: Pernilla Grauning

Skönt att det börjar bli bättre. Du har nog så jobbigt, för att den j-a cancern håller på att förintas. Cattis har fått en dotter. Två månader för tidigt där med. Hon fick havandeskapsförgiftning. Den lilla vägde knappt 1,5 kg. Ganska märklig Therese och Cattis skulle ha ung, samtidigt i april. Nu fick dom med en veckas mellanrum i februari. Om du vill och orkar, så kommer jag och vovvarna och hälsar på. kram

2007-02-13 @ 00:16:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback