Måndag 19 feb.

Nu har jag börjat tappa håret...strå för strå... Går det inte snabbare än nu så kommer det att räcka länge men risken är väl stor att det övergår till tussar. Man har alltid tagit håret för givet och mest varit irriterad för att lockarna inte velat ligga som jag vill. Men nu kommer kanske allt att bara försvinna...väldigt konstig känsla. Vet ju att det växer ut igen, eller rättare sagt oftast men i ovanliga fall kan det bestå. Nu är problemet att jag alltid får ovanliga reaktioner på det mesta, eller ovanliga sjukdomar...men någon gång kanske vi kan hoppa över det  och då speciellt denna gång.
Man kan ju transplantera hår nu för tiden, så jag får väl starta en insamling om det skulle bli aktuellt, för det är nog väldigt dyrt.

Har idag varit till distriktsköterskan och tagit prover, denna gång med EGEN nål med mig. Det gick snabbt när vi väl var där...jag blev hämtad en timme före utstatt ...trodde jag..tid. Kristina ropade  -Taxi här, vi ska vara där om 15 min! Där satt jag och pratade i telefon med en av mina bröder...blöt ihåret och oklädd. Blåsa hår, på med mascara, kläder, provpapper och NÅLEN...Tur man har många händer - vi var där med 1 minut till godo!

Sedan har jag bara "lallat"runt här hemma och pratat i telefon, inte gjort något klokt = städa, plocka ur diskmaskinen, skura golv... Borde göra det med tanke på att vi får fint besök i sluter på veckan;-) Men jag hinner nog...kanske. NU vill Dora ha mat, helst en egen foderautomat innehållande chokladtårta, mazariner i folieform, lösgodis och en och annan banan slinker nog också ner -givetvis med skal. MEN matte är hård, det blir som vanligt bara torra tråkiga kulor, men det brukar duga det med;-)

Nu ska vi till svärmor och äta - lättlagat!!

Kommentarer
Postat av: Mariell Dahlström

HEJ!!
härligt å höra att du fortfarande är i form!
fast ta det lite lugnare fram över är du snäll!
jag är först att ställa upp på insamlingen! hur mycket behöver du?:) låt maten väl smaka!
kramar från fam Kita och Ricco

2007-02-19 @ 22:34:23
Postat av: Siv Ödlund

Hej Ulla-Britta!
Tråkigt att du börjar tappa hår (om än väntat). Men kom ihåg att skönhet kommer inifrån!

Kram från Siv!

Postat av: Lisen

Hoppas du får en bra dag även i dag.
kram så hörs vi

Lisen

2007-02-20 @ 08:46:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback