Äntligen..

Nu får man tända alla stjärnor och ljus på "riktigt", visst är det härligt. Snart är det jul med allt som tillhör den, städnojja, bakning, pynta, julklappar, ångest över att man köpt fel saker, eller att man inte köpt något alls. Eller så skulle man köpt sig något nytt själv...skitit i allt det andra och bara ge sig själv något men det går ju inte. Så de som har råd tycker jag ska göra både och så blir det en ännu bättre julafton. Visst är det härligt med jul!?!

Rolf är ingen jul vän, tråkigt tycker jag som älskar julen. Vi har bestämt att vi inte ska ge några julklappar (var nog Rolfs förslag från början...konstigt...att det kom från honom menar jag)eller bara varsin...jag har redan fått i hop fler än en, snarare en  liten hög till mina nära och kära. Inga märkvärdigheter för det har jag tyvärr inte råd med. Undrar om Rolf köper någon till mig??...det är något han är extremt dålig på faktiskt...fast jag ska inte klaga, han är bra på så mycket annat. Jag älskar nämligen att jgöra paket så det är en stor anledning till att jag gärna köper många och små saker... Böcker är en bra present och det kommer alltid en liten Sebastian och Amanda med jultidningar som jag handlar lite ur och nu fått. Förr tyckte jag de hade mest "krimskrams" men nu mera finns det lite blandat och jag har hittat några som jag tyckte var riktigt bra...hoppas jag! www.adlibris(böcker) är ett bra ställe också när man vill handla billigt och enkelt.  Det är bra med web-butiker när man inte orkar gå runt på stan-tyvärr, för det är rätt trevligt. Men jag får väl trösta mig med att det nog...bäst att säga för det är inte säkert totalt sett, - blir billigare.

I går kom det en härlig bukett från Bengt och Anna-Lena och vovvarna förståss! Det är så trevligt med överraskningar, oavsett om det är blommor eller pepparkakor! Pepparkakorna är snart slut, alla som varit här har provat och alla har varit eniga om att de är både fina och goda - så roliga nya formar -hundar, gisar, tomtar, katter, stjärnor, hjärtan...ja, de är ju inte så nya men de andra har annan nya modell.
 
image70

Att det ska vara så svårt att få till ett rättvist kort på blombuketter, de ser alltid mycket maffigarer ut i verkligheten än jag får till det på kort...inte min grej.



Sigges barn verkar ha ärft "hungeranlagen" från pappa hela högen! Men är man dvärgar och jobbar i en gruva så krävs det ju en hel del mat(kullen är döpt efter snövit och de 7 dvärgarna)så vi får väl försöka förstå dem...eller ...bananen som Jimi (Trötter)...tror jag det var)ätit lät ju god och Puma (Butter)verkar ju tycka att han ska ha fri tillgång till allt och det är ju inget vidare.


I går kväll, natt satt jag uppe och uppdaterade hemsidan med lite nya och lite äldre "nyheter". Det är rätt kul att hålla på med hemsidan även om jag inte orkar sätta mig in i lite nya fina blink och fina övergångar som andra har på sina sidor, det får duga som det är. Bättre med detta än inget, skulle det bli för mycket finesser så skulle jag kanske inte klara av det och då blev det ju inget alls.


Hoppas det blir en lugn vecka för oss alla, jag ska försöka att inte tänka på min röntgen på onsdag...brukar vara svårt. Det är inger som gör ont och jag får inget svar förrän den 12...tror jag det är läkarbesök, DÅ däremot ska ingen räkna med mig för då är det en ny "domedag" , då får jag reda på om det förvärrats och jag måste få cellgift igen. Den dagen kommer jag inte att vara kontaktbar på något vis, ingen idé att någon försöker. MEN som sagt på onsdag är det bara en vanlig skiktröntgen och det enda jag behöver oroa mig för är nålsättningen som ALLTID är ett litet helvete. Porten går inte att använda till ...ja, vad heter det nu då...??hemskt vad mitt huvud kan stå stilla...ja, ja det man sprutar in för att plåtarna ska vara lättare att läsa. Kontrast!!! Där kom det, NU kan jag sova.

Oj, va mycket svammel det blev...beror nog på att jag tittade på film samtidigt ;-)
Fick detta fina kort från Maja idag på henne och bästisen Lotta när jag klätt ut dem till troll för en maskerad de skulle på, visst är de fina! Kolla hur dörren såg ut med hundar som sprang fritt runt huset och hoppade för att öppna den, Milla(vår första springer) var en mästare på att öppna från båda håll och oj va skitigt blev det. Länge sedan men en härlig tid var det! NU tänker jag sova...inga fler "ska bara".

image72

Kommentarer
Postat av: Siv Ödlund

Jag tycker att blombuketten ser jättemaffig ut på bilden. Bilden på trollen är dessutom helt underbar!
Pepparkaksmåtten på tomten och grisen är nog av äldre datum tror jag. Har fått tag i dem på någon loppis eller liknande. Mina absoluta favoriter bland de hundratalet pepparkaksmått som jag har.
Jag håller tummarna för dig på onsdag.


Kram från Siv!

Postat av: Pernilla Åhlin

Maja har ju inte ändrat sig ett enda dugg ;) lika söt idag som på trolltiden.

Hundar som hoppar på dörrar är inte roligt. Vi har VIT dörr...................behöver inte säga så mycket mera. Själv ser man inte eländet till slut. Undra vad "ickehundägare" tycker egentligen? Puma hoppar upp till ringklockan och ringer på dörren, ja, det är sant. Färgen runt ringklockan är helt avskavd och det hela ser bedrövligt ut. Men, men, vi älskar honom en då trots vissa "missgener" han är ju trots allt släkt med Dora så vi har full förståelse.

Din hemsida är inte alls gammaldags eller dålig. Det är det enkelheten som vinner och en hemsida med en massa tjafs och blink orkar ingen med i längden. Man ska bygga en sida som är enkel att hitta på och som alla kan förstå och det gör man med Rindi´s.
/P

2007-12-03 @ 09:26:32
URL: http://web.telia.com/~u50307557/?D=A
Postat av: Pernilla Grauning

Mina hundar hoppar minsann inte på dörrar. Däremot andras hundar, som hälsar på, hoppar på våran vita dörr. Amanda och Klara vann KM i agility i går. Jättekul!

2007-12-03 @ 10:07:44
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=pitchi
Postat av: Kattis

Din hemsida är SUPER så ändra inte på den;)
Underbart att titta på barn i dessa tider som troll,tomtar och princessor;) Det är så ljuvligt att se ens barn växa upp och sedan titta tillbaka på dom fina minnena:D

Håller tummar och tår för Rtgen på onsdag och läkarbesöket på onsdagen där på den 12:e MÅSTE bli något trevligt svar för det är ju min födelsedag så då MÅSTE allt bli bra även för Dig Ulla-Britta!

GRATTIS till dom fina framgångarna för dina valpar som numera är stora och
även "barnbarnen" i Finland, vilka godingar:) Kan tala om att en av dom kommer till Stora Stockholm:)

Grattis till Amanda och Klaras vinst i KM på Agility.

2007-12-03 @ 11:18:59
URL: http://www.lordcaalveerts.com
Postat av: Carina

Tack för senast! Jag är nog inte heller kontaktbar på onsdag, för då skall Stella och Frallan också röntgas! Lustigt att Stella och du skall röntgas samma dag! Mindre lustigt är att jag har fått sitta med mamma hela dagen på lasarettet och Korpen. Det tar aldrig slut!! Tredje gången på 10 dagar! Synd om hundarna som inte fick komma i skogen idag. Tur att vi har stor trädgård. Jag är säker på att Stellas röntgen kommer att vara bra och din också!!
Kramar!

2007-12-03 @ 18:31:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback