Onsdag

En ny dag ett nytt liv...ja det kan man ju drömma om i allafall;-) Jag mår bättre i psyket idag, mycket bättre och ännu bättre när Pernilla(Marwin & Puma) hade varit här. Sedan var det lite trög engelsk deckare...Pie...Pei...ä PRO eller va fasen det är han heter, är inte så bra på franska. Han den lilla gubben "pingvinen" med mustachen och då menar jag inte Chaplin! Ja, det jag ville säga var att jag mår bra av lite engelsk deckare men han är t.o.m för trög för mig=många tycker engelsk deckare är trögt. Fick stoppa in lite RunWay eller vad det heter (på 3:an, en designertävligen) i reklampauserna.

I morgon ska jag, vi(Rolf åker med mig) till min snälla doktor...hoppas hon är snäll i morgon också. Jag är lite...mycket nervös för att hon ska säga att det inte funkar med hormonet, att vi måste sätta in cellgifter igen. Men är det så så är det bara att ta, det bästa är gott nog eller vad det heter.

Nu tänker jag gå till sängs och fundera på hur jag ska placera rosetterna(vinnarrosetter från utställningar)som jag rivit ner från väggen i hundrummet. Ska nog välja ut de finaste och de roligaste-minnena alltså- och sätt upp bara dem...vilka det nu är, blir svårt. Tur vi inte ställt ut så mycket för då hade det blivit ännu svårare, tänk de som vinner hela tiden de kan aldrig rensa på det viset. Stora problem i en liten värld - Go natt!!!

Tack för  gulliga sms idag!! Det värmer.

Kommentarer
Postat av: Marie Nylander

Härligt att äntligen få läsa dina rader här på bloggen. Jag har varit så orolig för att du skulle blivit riktigt sjuk, men även om du tyvärr har ont så låter det som om du fortfarande har ditt goda humör kvar. Jag har minsann gjort mina små besök här emellanåt.
Tack för gratulationerna - ja nu har vi avslutat vårt liv i synd och det är så bra så.
Vi planerar nu för vår årliga Norrlandsresa. Den skulle i år egentligen ha gått till Gällivare och Kiruna, men det har nu blivit ändrat. Vi åker nu "bara" till Jämtland och Dalarna. Jag var faktiskt en sväng till Sälen i helgen som gick. Det blev en liten nätt tripp på så där 120 mil och gick genom 9 av Sveriges län. Jag passade också då på att hämta hem en kavaljer till Unni, som idag har börjat löpa.
Fjälljakten är för mej RIKTIG semester. För den som inte upplevt fjällen på hösten så måste jag verkligen rekommendera det - oavsett om man jagar eller inte. Dina blommor är otroligt vackra, men naturen på fjället under hösten är så otroligt vacker, speciellt efter att första frosten kommit. Nu har vi ju ännu sommar här och det skall vi inte vara ledsna för, men måste medge att jag gärna önskat mej lite svalare väder just nu. Det är ju den 16 augusti idag och då får jag äntligen gå ut på åkrarna och släppa mina hundar i träning på fältfågel. Det är dock inte så stor idé i den här värmen. Det är också lite svårt att träna konditionen inför fjälljakten, men det ordnar sig. Precis som du skriver - vi får inte tänka negativt.
Må så gott och hoppas verkligen att dit besök hos doktorn idag var positivt.
Kram Marie


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback