Lördag

Hej å hå...vilken seg dag, trotts trevligt besök av Åsa. Vi har varit och handlat, jag bar en halv vattenmelon mellan butiken och bilen...fick ont i armarna...otroligt. Sedan skulle jag plocka lite inför våran renovering medan Rolf åkte och inhandlade gipsskivorna till väggarna i stora rummet  men det blev inget med det...ont, ont som inte ville släppa. Men då kom Åsa och jag fick en anledning att avstå och kunde sitta och prata en stund i stället.

Sedan har jag legat och vilat nu i 1 timme och försökt sova, men det går inte så lika bra att gå upp igen. Känner att jag har så mycket jag vill göra, blir stressad av tankarna men sedan orkar jag ju ändå inte göra så mycket som jag vill. Ska ta ner lite småsaker som är kvar i hallen och dra ur spikar ur väggen, det får väl vara dagsprojektet för dagen. Denna renovering kommer att ta tid! Men bara det är klart till jul....

Rolf är ute i blåsten med hundarna och just nu lyser solen, vi trodde det skulle bli regn för det kändes så förut. Ska nog börja med lite kaffe, det är ju aldrig fel när humöret är lite så där. Igår ringde de från onkologen och ändrade min tid på måndag till den 10 sept. och då blev jag deppad över det...jag kände mig överkörd...inte tillräckligt viktig. Att jag ändå ska in för träff med min "vanliga" onkolog räknades inte just då. Hon ville träffa mig och ge mig svar på skallröntgen+ta planerade prover samt ge mig droppet för att stärka skelettet. Ja, ja, aldrig är det bra men nu känns just det bra i allafall för då hinner jag röntga hela kroppen och få svar på det då.

Har ju som jag skrivit tidigare...tror jag... att det nog är dags för cellgifter igen. Men ingen vet något före en röntgen, jag har bara så jäv...ursäkta språket, men ONT i skuldrorna och mitt i ryggen+armar, axlar och en höft. Morfinet är inte tillräckligt på just skulderbladen, en annan typ av smärta. Suck å stön...nu ska jag i allafall få kaffe för det luktar i hela huset så husfar hann före mig! Ska nog tina upp varsin blåbärsbulle till så vi inte tappar hull.

Ha en trevlig lördagskväll!!

Kommentarer
Postat av: Siv Ödlund

Inte roligt att du ska ha så ont. Men gör det du orkar (och har lust till). Jag håller tummarna för dig. Sköt om dig och hälsa till husfar!
Kram från Siv!

Postat av: Carina

Kära lilla gumman! Önskar så att jag kunde göra något för dig! Kan i allafall hälsa från en smal och fin Stella! På måndag tid för trimmning hos Pernilla inför utställningen på Öland nästa helg. Vi är så oändligt tacksamma för Stella! Hon och Frallan är fortfarande världens bästa kompisar! Det är en så mjuk och fin hund. Något som förvånade mig i Ronneby är att de rakat svansarna på springrarna samt att de var så tjocka att de "rullade". Vilket mode! Passar inte mig!! Stella mår mycket bättre och är piggare nu när hon blivit smal. Borde väl testa själv....Nu ser vi fram emot lördagen den 1 sept när Stella gör entre. Hör av mig!! Kramar!!!

2007-08-25 @ 20:51:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback