Torsdag...eller..?

Nog är det väl torsdag...jo, nu bestämmer jag mig för det! Bärstol...nej vet ni vad, en säng får det allt bli i så fall. En sån som i Kungens nya kläder! Fast jag vill nog inte ha sådana kläder som han hade, det blir kallt. Lite klass på det hela om jag får be, en härlig mjuk säng med himmel över så behöve inte jag oroa mig för regnet;-)
Sedan kan det väl komma en konditor och en kock trippande efter med bärbara kök... och sedan vill jag att ni turas om att läsa sagor för mig! ... å, det låter väl trevligt!? När börjar vi...NI???

Har faktiskt inte behövt ligga hela dagen idag -SKÖNT!! Jag har kunnat plocka med lite av varje och pratat med döttrarna + några till i telefon utan att bli helt väck. Matlusten är det inget fel på för det mesta och det är väl tur att det havererar lite i bland annars skulle vi ju inte kunna genomföra detta med sängen...!
Jag har känt att "utmattingsfaran" lurat runt knuten så jag har tagit det vääldigt lugnt. Det har stormat ute och regnat så någon större utevistelse har det inte blivit. Plastkrukorna som inte blev intagna efter att påskliljelökarna plockats ur har man hört rassla runt där bak hela eftermiddagen. Hundarna bara stack ut huvudena och tyckte att vi lägger oss igen, men så lätt slipper man inte undan på en hel dag...vill inte riskera att behöva torka golven.

Nu ska jag strax lägga mig och fortsätta lyssna på min nya bok Den ryske vännen av Kajsa Ingemarsson - den verkar hittills lovnade. Stieg Larssons Flickan som lekte med elden och Män som hatar kvinnor kan jag också som Johanna skrev i fredags rekommendera - Väldigt bra och spännande! Har ni fler tips så skriv gärna och berätta.

Tack Monica-de har kommit!! Pelargoniorsticklingar 3 st. ska vårda dem ömmmt och kärleksfullt så jag kan visa upp dem här sedan när de blommar. Fick även 2 huvud/schalar på posten från Elisabeth så kanske kommer det tips på hur man ska knyta dem senare. Jag håller på att exprimentera lite med olika sätt att knyta. Har någon tips om någon sida där det finns ideér om hur man gör det så skriv gärna och berätta för jag har inte hittat någon bra. Borde ha funnits en länk till något från cancerfondens sidor till alla oss hårlösa men där finns inget. Kanske något en fotograf skulle kunna fixa till(Maja...t.ex)skulle verkligen behövas.

Nej nu får jag ont i kroppen...ovanligt;-) Dags att "nana". Sov Gott!!

Kommentarer
Postat av: Lisen

Hej.
Hoppas orken är bättre i dag, hadde själv en dålig dag i går, kaos på jobbet är det visst alltid nuförtiden, man skall hinna allt på 50% jag gillar att ha häcken full men i går sa kroppen i från, Migrän, och soffläge, inte lätt med en liten mopskille, som skiter i dåligt väder, och inte alls kan förstå varför ingen vill leka med honom, han tittar på sin matte med sina runda ögon"någon som förästen tittat ordentligt in i mopsögon??gör då inte det om ni inte planerar en ny familjemedlem" man är handlöst förlorad för alltid jag lovar" hur som haver skitungen tittar på sin matte och tycks säga "jag har faktiskt suttit inlåst ett par timmar i bur, HAR JAG INGA RÄTTIGHETER ALLS INGEN SOM TYCKER SYND OM MEJ?????, vem kan motstå honom, trots migrän och man känner sej så SYND OM MEJ, så var det bara att ta hand om den lilla gule skiten, Och mina kära syskom förfasar sej allra helst den YNGSTA, gud så vansinnigt bortskämda dom är dom där gula sakerna, "hm det dummaste jag hört, Kärlek kallar jag det, eller som mitt kennelnamn Chadna's, kärleken till mina fyrbenta gullungar.
I dag sitter man på jobbet igen, snart är det helg 2 underbara lediga dagar.
Ha det bra ni alla, hoppas er helg blir lika skön som min skall bli inga måsten bara lugn och ro.

Kram Lisen

2007-04-20 @ 09:00:11
Postat av: Pernilla Grauning

Stieg Larssons båda böcker är kanon. Johan och jag slogs om vem som skulle läsa dom först. Han fick börja eftersom han fick dom i födelsedagspresent. Skönt att du är lite piggare. Casper skötte sig utmärkt på kursen i måndags. Vi var bäst!!!!! Tycker i alla fall jag....
Vi vågar inte hälsa på dig, eftersom att Sebbe hostar så in i den. Den verkar hålla i sig ett tag. Imorgon ska jag tävla med Curre. Känns inte sp lockande, för vi ska vara i Vänge och det blåser så förbenat. Jag ramlade av i onsdags på hoppningen. Hjälmen gjorde nytta då, för jag dunkade skallen i backen. Ha det bäst. Kram

Postat av: Anonym

Ja,då får det bli himmelssäng då, men du får dispens från att bära Kejsarens nya kläder (ska vara om det blir förfärligt varmt då).
Just nu är det mest utställningsarrangemang som snurrar i mitt huvud. Har inte hunnit börja planera för 50-årsfesten än (den är ju inte förrän den 12:e). Det känns som om jag lever efter principen "skjut inte upp till i morgon vad du kan skjuta upp till i övermorgon". Men det ordnar sig nog ändå till slut.
Kram från Siv!
Ps. Jaha,nu tror din blogg att jag skickar spam igen, så jag får väl lägga in den här kommentaren med kod. Ds.

2007-04-20 @ 22:14:47
Postat av: Marie

Hej UB!
Här kommer en nattlig hälsning från en arbetande nattuggla som laddar om batterierna med lite pausfika, för sista jobbrycket.
Hoppas du sover gott.
Kan förresten rekomendera Bo Balderssons böcker om det tokroliga stadsrådet som involveras i diverse mordhistorier.Roliga!
Ha en bra helg!
kram Marie

2007-04-21 @ 03:31:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback