Söndagkväll

Ja så var då helgen slut för denna gång. Det har varit lugnt och skönt med härligt väder. Rolf har hållit på i trädgården och kört skräp till tippen medan jag pulat lite här inne och suttit ute där i mellan. Idag åkte vi till skogen med kaffekorg med oss. Han gick en långtur medan jag tog en sovlur...rimmade inte men nästan. Det blev bara Bonnie och Mocha för Kinna var på agilityträning. Hon hade klarat hela banan utan avbrrott för annat-typ hästskit och sådant-så Emelie var jätte nöjd med henne. Det är så roligt att hon får komma iväg och jobba lite, för jag orkar inte göra näsan något med dem och Rolf har fullt upp med jobb och allt jag inte orkar men borde ha gjort.

I morgon är det dags för röntgensvar så vi får väl se hur domen lyder. Jag hoppas naturligtvis på att cellgifterna har tagit på tumörerna och att vi får fortsätta på denna behandling, men har det inte det så blir det att börja om från början igen. Men det är ingen idé att fundera så mycket på det nu innan...(jag gör nästan inget annat...) vi kan ju inte påverka resultatet ändå.
Jag hoppas allt är bra och då kommer jag att skriva här i morgonkväll, skulle det vara negativt kanske jag inte orkar...vet ju inte hur man reagerar.
Men nu ska jag lägga mig och lyssna på senaste ljudboken, En helt annan historia av Håkan Nesser - hittills verkar den lovnade.
Anmäla till utställningen har jag helt glömt bort....hur jag nu kan göra det... men jag får hoppas på att ägare och kanske fordervärdar också anmäler, annars får vi väl stå över denna vår - det kommer fler hoppas jag! Jag har så dåligt samvete för alla jag skulle/borde ringa om både ditt och datt...speciellt ditt eller var det datt... hoppas ni har överseende med mig.

Håll tummarna för mig i morgon - måndag! Nu sover jag snart....

Kommentarer
Postat av: Siv Ödlund

Då håller vi tummarna extra hårt för att du får ett positivt besked i morgon!
Det är nog ingen som begär att du ska orka tänka på anmälan till utställningen. En uppfödargrupp har du i alla fall, och det kan ju komma fler anmälningar med snigelposten i morgon. Det går ju att skicka anmälningsblanketten (finns på nätet) som bilaga i ett mail till mig dessutom, så än är det inte försent. Jag hoppas också att vi får se dig och dina hundar på nästa års dubbelutställning.
Nu ska jag masa mig vidare till sängen. Jag somnade förut, i soffan till ett program som jag inte kommer ihåg, så det var väl inte så viktigt.

Kram från Siv!

Postat av: Susanne Wahlgren

Kinna var jätteduktig igår. Det var träningstävling och hon gick hela banan utom lite strul vid slalomet, men de blev inte diskade. Både jag och Uffe var och kollade. Emelie var jätteglad. Nu håller vi alla tummar vi har för att dina behandlingar har hjälpt.
Kram från Susanne m.familj

2007-04-02 @ 08:18:11
Postat av: Carina

Hej gumman!
Ja, jag vet redan hur det gått, men har en annan undran. Tror du att Lina kommer ner till utställningen? Tror du att hon vill ställa ut Stella? Jag vet att jag är feg, men vill så gärna Stellas bästa och jag KAN inte springer ännu. Bara tanken på trimningen får mig att svettas. Vi började viltspårkurs i går, och hon var så duktig. Visst gick jag bredvid henne i början, det kan inte vara lätt för en hund att veta varför det luktar blod. Men de sista 15-20 metrarna gick hon först. Det kommer att gå bra! Hon är så go och rar och faktiskt den av de tre som lyder (ibland). Kanske kan du fråga Lina, annars får jag göra mitt bästa! Än en gång - vi är så glada för din skull!!
Kramar!

2007-04-02 @ 19:43:29
Postat av: Lisen Lundström

Jag är så glad i dag då jag fick ett sånt glädjande mess.
Kanske en Mops till nästa år?????????????????
Kramen
Lisen

2007-04-02 @ 20:42:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback