Natten till söndag

Nu sover alla normala människor utom de som jobbar och sedan finns det väl en lite del som frivilligt festar runt ute på gator och torg eller krogar får vi hoppas för ute är det fruktasvärt kallt. Jag kan inte somna så då satte jag mig här och uppdaterade lite på hemsidan.

Nej nu börjar jag nog kanske känna mig trött. Kanske ska ta en mugg natt-te eller lite varm mjölk... Bonnie och Mocha tror väl inte jag är klok som bara ränner upp och ner. Precis...jag ränner just nu! Härligt att kunna gå och klara sig själv. Blir väldigt trött och måste få sova någon timme men idag blev det för länge. Det är nog därför jag sitter här nu. Man lär sig av sina misstag! Kl. är nu 03;42...segt.

Ha det bra och sov gott till er som ska i säng nu!

Kommentarer
Postat av: Lisen

Hej.
Hoppas du somnade gott till slut, hos oss är vi som klubbade oxar vid 21.00 tiden, nästintill medvetslösa av trötthet, Åsa är värst en bomb kan slå ner utan att hon reagerar, och jag kommer inte långt efter, det verkar som dom flesta är vansinnigt trötta just nu,så vi får se fram mot sommar semester och ladda batterierna, bara det inte blir en lika varm sommar som i fjol, stackars alla fyrbenta som låg avdankade nästan dygnet runt i värmen, jag avskyr ju denna "hetta" som var och önskar nog några grader svalare, man vill ju gärna njuta när sommaren äntligen kommit.
Sitter på jobbet och suttit sen 06.15, försöker hinna med det mesta akuta innan p-Mötet skall börja, tänker på er där ute på söder, och hoppas ni får en go dag.
Kramelikramen Lisen

2007-04-23 @ 07:48:10
Postat av: Siv Ödlund

Hejsan!
Just nu blir det tyvärr inte så mycket skrivet. Får väl skylla på utmattning.
I morgon ska jag till Stockholm över dagen (arbete). Vi åker tidigt på morgonen och kommer hem på kvällen då jag troligtvis stupar i säng. Men på onsdag tittar jag in på bloggen igen.

Kram från Siv!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback