Fredag och helt slut...;-)

Hej på er! Jag har äntligen ordnat upp allt med vovve och Garderober i sovrummet...fy va skit man sparar på sig! Helt santslöst...vad tror man att man ska göra av allt... - Jo, sy om, göra dockkläder och mjukisdjur...lapptäcke, börja väva mattor..halleluja....!!!!

-Nej ut med hela skiten...nästan och in med det som inte fick plats men som man ANVÄNDER!!

Sedan var jag så slut att jag halft bortdomnad, somnade på sängen och det sista jag kommer ihåg var -jag har borstat tänderna... Troligen undrade väl Rolf om jag inte skulle till badrummet?!...eller något liknande - klockan var bara "typ" 19.00. Jag sov till 09.00 och kommer inte ihåg mer än att han sa att jag skulle ta mina piller i morse. Idag känner jag mig helt bakis men det får väl bli en latisdag och sedan får Rolf hjälpa mig göra resten i morgon så det blir klart, HELT klart för en gång skull. Det är annars mycket som påbörjas...lite här och där många saker på en gång.. MAN ÄR VÄL KVINNA!!

Nu ska jag lägga mig om en stund och vila middag i typ 2 timmar, inget slarv för det kommer efter. Jag har så mycket jag vill hinna göra de dagar när jag mår bra, men att slarva med denna eftermiddagslur är inte bra det har jag nu sett allt för väl.

OJ nu flög det in en stackrs liten fågel i fönstret...bäst jag skyndar mig ut före hundarna. Den kanske bara är avsvimmad men hinner de före så lär han inte vara BARA avsvimmad...

Kommentarer
Postat av: Pernilla Åhlin

Nu har jag fått svar på frågan varför jag har så många saker på gång hela tiden. Jag är ju också KVINNA! Halvmålade krukor och ramar. Nästan färdig sydda gardiner. Trasiga påslakan som jag tänkt sy om till örngott (snåljåpen),de har legat i en korg i över ett år, köpta frön som inte blivit satta etc etc. Då ska Ni ju veta att jag inte kommit till garderoberna ännu, tänker inte göra det heller.

/P

2007-04-27 @ 14:32:06
Postat av: Siv Ödlund

Jag är också en "hamster". Kan knappt förmå mig till att slänga gamla kläder knappar o.dyl. Det kan man ju göra tomtedockor av t.ex
Brukar även inbilla mig att jag ska göra fiffiga lapptäcksarbeten av olika slag. Fast jag aldrig gjort ens ett litet lapptäcke i hela mitt liv.
Någon enstaka gång får jag för mig att jag ska rensa i garderober. Men jag hittar snabbt nya saker att samla på.

Kram från Siv!

Postat av: Birgitta

Visst är vi lika alla kvinnor, lite av ekorrar tror jag. Det finns mycket i skåpen som kan vara bra att ha. Jag har i alla fall förberett mig! Är stolt ägare till en vävstol, men har ingen aning om hur eländet fungerar.Hoppas din morgondag blir bra och att du hann ut innan hundarna till den lilla fågeln. Hälsa Rolf
/Birgitta

2007-04-27 @ 19:56:19
URL: http://www.kamelens.se
Postat av: Pernilla Åhlin

Men Birgitta, va kul att du ska börja väva mattor. Min hallmatta är helt slut och Dora försökte gräva ett hål där, så nu ville defenitivt inte mattskrället va med längre. Får man beställa? Ca tre meter lång och helst i blått........eller jag kanske ska kolla på IKEA?
/P

2007-04-27 @ 21:37:14
URL: http://web.telia.com/~u50307557/?D=A
Postat av: Susanne Wahlgren

på tal om kvinnliga hamstrar. Vad ska jag då säga om min gubbe. Han måste vara mer kvinna än jag för han har ju fyllt vartenda uthusutrymme och har väl snart fyllt gamla hönshuset i Alva också skulle jag tro. Men det finns ju stora och små hamstrar, så vi är nog två nej förresten tre hamstrar i den här familjen. Jag skulle behöva gå igenom varenda skåp här hemma, men det får vara till en annan dag. Idag är det alldeles för fint väder för att hålla på med sånt. Jag ska åka till stranden i Eke med Kinna och gå där och mysa i solskenet. Hoppas du får en härlig dag.
Kram Susanne

2007-04-28 @ 10:47:26
Postat av: Lisen

Helloj.
Det är jätteroligt med rensning jag har gjort många men den sista , då var det mycket, dottern och jag kastade allt som inte använts på 1 år , Gud så skönt nu vet jag var jag har i garderoberna, trodde jag, skulle byta gardiner på altanen, tar dom rosa tänkte jag, det blir jättebra dom passar inte i vardagsrummet längre då vi målat om, försent insåg jag att det var en av många saker som inte fanns mera, och jag hadde totalt glömt att kasta dom, min vänninna sa, så typiskt dej du är hopplös, jag jag är väl det, men roligt är det så länge det varar, tills jag letar efter något annat som jag glömt att jag kastat, sån är denna tant.
ha det bra kram från oss
Lisen

2007-05-02 @ 07:04:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback